Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2022 20:55
Čas čtení 0:27
Dominik Vetrák

Zemi hrozí zkáza. Sleduj trailer na katastrofický film Moonfall od tvůrce Dne nezávislosti

Zemi hrozí zkáza. Sleduj trailer na katastrofický film Moonfall od tvůrce Dne nezávislosti
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hlavní role ztvární Halle Berry a Patrick Wilson jako astronauti z NASA a John Bradley jako konspirátor, který odhalil pravou tvář Měsíce.

Moonfall je nejnovější katastrofický film režiséra Rolanda Emmericha (2012, Independence Day, Den poté...). I tentokrát si u něj naše planeta pořádně vytrpí. Nemůže za to však žádná přírodní katastrofa, meteorit ani mimozemšťané.

Doporučeno
10 nejlepších filmů roku 2021, které lidé přehlédli 10 nejlepších filmů roku 2021, které lidé přehlédli 6. ledna 2022 12:30

Tedy, mimozemšťané vlastně ano. Ukáže se, že Měsíc je vlastně něco zcela jiného, než jsme si mysleli. Jeho části začnou útočit na planetu, která se zmítá v problémech s přívalovými vlnami, tornády, se zemětřeseními a podobně. Jedinou šancí na záchranu planety je tak cesta do vesmíru.

Hlavní role ztvární Halle Berry a Patrick Wilson jako astronauti z NASA a John Bradley (Game of Thrones) je konspirátor Houseman, který si všimne, že se Měsíc vychýlil ze své dráhy. Premiéra je naplánována na 3. února.

Domů
Sdílet
Diskuse