Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2022 8:32
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

Zemřel slavný herec Bob Saget, bylo mu 65 let

Zemřel slavný herec Bob Saget, bylo mu 65 let
Zdroj: Rodin Eckenroth/FilmMagic
NEWS BOB SAGET
Uložit Uložené

Příčina smrti zatím není známa. Herci a moderátorovi bylo 65 let.

Hlavní hvězda seriálu Plný dům (Full House), moderátor a bavič Bob Saget zemřel. Zprávu o jeho smrti ohlásila jeho rodina, na jejíž vyjádření odkazuje CNN. Saget byl nalezen v hotelovém pokoji v Ritz-Carlton v Orlandu na Floridě. V ní byl ubytován, jelikož momentálně objížděl Ameriku se svou komediální tour. Bylo mu 65 let.

Doporučeno
Zemřel herec Sidney Poitier, první černošský držitel Oscara za herecký výkon Zemřel herec Sidney Poitier, první černošský držitel Oscara za herecký výkon 7. ledna 2022 17:03

Příčina hercovy smrti zatím není známá a objasní ji, jak uvedly místní autority, až pitva. Ještě v neděli Saget přitom psal o tom, jak vystoupil v rámci své show v Jacksonville. Na Twitteru si pochvaloval skvělou atmosféru vytvořenou publikem a to, jak mu jeho číslo, přestože mělo 2 hodiny, rychle uteklo.

Saget se proslavil hlavně rolí mladého vdovce Dannyho Tannera v americkém sitcomu Plný dům (Full House), do širšího podvědomí se mohl českému fanouškovi seriálů dostat díky své roli v seriálu Jak jsem poznal vaši matku (How I Met Your Mother) v roli vypravěče a hlasu budoucího Teda Mosbyho.

Soustrast vyjádřili i Sagetovi bývalí kolegové, například John Stamos ze seriálu Full House. „Jsem zlomený a v úplném šoku,“ uvedl na Twitteru.

Film však nebyl jeho jediným zdrojem obživy, Saget také objížděl USA se svou stand-up comedy show.

Domů
Sdílet
Diskuse