Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2022 21:24
Čas čtení 0:28
Dominik Vetrák

All of Us Are Dead je nejnovější jihokorejský seriál. Středoškoláci se ocitnou ve škole plné zombíků a policie jim to nevěří

All of Us Are Dead je nejnovější jihokorejský seriál. Středoškoláci se ocitnou ve škole plné zombíků a policie jim to nevěří
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

The Silent Sea bylo velkým zklamáním. Napraví jihokorejskou pověst na Netflixu zombie seriál z prostředí střední školy?

Děj seriálu All of Us Are Dead se zaměří na skupinu středoškoláků, kteří uvíznou ve škole během zombie apokalypsy. Z herců se představí převážně mladé jihokorejské „pušky“, takže zřejmě nikoho nepoznáš. První trailer slibuje spoustu akce, proto se nemusíš bát, že by měl seriál pomalé tempo.

Doporučeno
RECENZE: Mother/Android RECENZE: Mother/Android 10. ledna 2022 18:30

Studenti budou se zombíky bojovat, ale určitě se najdou i momenty, kdy to už psychicky nebudou zvládat. Zombíci však nezůstanou jen ve škole. Jak vidíš v upoutávce, poté, co policisté studentům nevěří, se zombíci začnou rozšiřovat po celém městě a nakonec katastrofa zřejmě zasáhne celou zemi.

Celá první série bude na Netflixu dostupná 28. ledna. Tvůrci All of Us Are Dead mají za sebou projekty jako například Beethoven Virus či Intimate Strangers.

Domů
Sdílet
Diskuse