Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2022 14:50
Čas čtení 0:59
Tereza Šnajdrová

Číňanka se stala hitem internetu. Kvůli lockdownu zůstala uvězněná v bytě muže, se kterým měla rande naslepo

Číňanka se stala hitem internetu. Kvůli lockdownu zůstala uvězněná v bytě muže, se kterým měla rande naslepo
Zdroj: Unsplash/Fausto Sandoval/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

O svém uvěznění pravidelně informovala na sociálních sítích.

Na tohle rande 30letá Číňanka asi jen tak nezapomene. Když minulý týden přišla do bytu muže, s nímž měla rande naslepo, netušila, že čínské město Čeng-čou vyhlásí celoplošný lockdown, kvůli kterému bude muset s cizím mužem strávit hned několik dní. Bizarní zážitek pak sdílela formou videodeníku na sociálních sítích, čímž bavila tisíce fanoušků, informuje The Guardian.

Doporučeno
VIDEO: Raper Machine Gun Kelly požádal Megan Fox o ruku VIDEO: Raper Machine Gun Kelly požádal Megan Fox o ruku 13. ledna 2022 11:57

Wang přijela do provincie Kuang-tung na týdenní výlet, aby poznala nové muže, s nimiž by potenciálně mohla navázat vztah. V neděli večer pak vyrazila na rande naslepo ve městě Čeng-čou, kde se opět hojně šíří koronavirus a ani v těch nejdivočejších snech by ji pravděpodobně nenapadlo, jak tohle rande skončí.

Během večeře, která probíhala v bytě nápadníka, totiž město vyhlásilo plošný lockdown a nikdo nesměl opustit domov. Třicetiletá Wang tak zůstala uvězněná v bytě svého rande, o čemž s humorem informovala na sociálních sítích. „Stárnu a moje rodina si pro mě připravila 10 nápadníků. Moje páté rande mi chtělo ukázat svoje kuchařské umění a pozvalo mě k němu domů na večeři,“ popisovala uvězněná žena.

Doporučeno
Příznaky omikronu: Mohou se podobat nachlazení, riziko hospitalizace je nižší než u jiných mutací Příznaky omikronu: Mohou se podobat nachlazení, riziko hospitalizace je nižší než u jiných mutací 13. ledna 2022 10:07

Kromě toho, že je skoro němý, tak všechno ostatní je na něm docela dobré,“ řekla Wang v dalším z videí, když natáčela, jak její nápadník vaří, dělá domácí práce a pracuje. „Navzdory tomu, že je jeho jídlo průměrné, je stále ochoten vařit, což je skvělé,“ smála se žena.

I přesto, že Wang zůstala týden uvězněná v bytě svého potenciálního partnera, prý jiskra nepřeskočila. Žena tak bude lásku hledat dál a snad už se nikdy do podobné situace nedostane.

Domů
Sdílet
Diskuse