Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu placeného partnerství.
21. ledna 2022 11:30
Čas čtení 2:54
Richard Balog

Tenisky Vans jsou klasika, na kterou se můžeš spolehnout. Těchto 10 párů potěší muže i ženy

Tenisky Vans jsou klasika, na kterou se můžeš spolehnout. Těchto 10 párů potěší muže i ženy
Zdroj: SNS
MÓDA
Uložit Uložené

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali nejlepší provedení známých siluet z aktuální nabídky.

Vans — ikonická značka tenisek i oblečení, která loni oslavila 55. výročí od svého založení a dnes ji zná každý bez ohledu na věk či pohlaví. Takto bychom ve zkratce charakterizovali celoživotní dílo Paula Van Dorena.

Produkty s vaflovou podrážkou se za poslední dekádu staly nedílnou součástí streetwearu a díky spolupráci s online obchodem Footshop se podíváme na aktuální nabídku. Níže najdeš 10 párů pro muže i ženy, mezi kterými jsou jednoduchá barevná provedení, ale také limitované kousky plné vzorů. 

Kompletní nabídka produktů značky Vans v online obchodě Footshop
Doporučeno
5 módních značek, které stojí za pozornost v roce 2022 a neuvidíš je na každém 5 módních značek, které stojí za pozornost v roce 2022 a neuvidíš je na každém 12. ledna 2022 17:30

Vans Vault Authentic LX (Savanna Spirit)  2 499 Kč

Na úvod jsme vybrali model Authentic LX zahalený do pouštního vzoru v kombinaci hnědých odstínů. Designérský tým značky Vans v tomto případě vsadil na semiš a šlo o skvělou volbu. Oceňujeme také malý, ale výrazný detail v podobě oranžového prošívání a ikonického loga na patě. Za dva a půl tisíce korun získáš kvalitní tenisky, které navíc snadno zkombinuješ i přes originální vzhled.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Old-Skool 36 DX (Anaheim Factory)  2 459 Kč

Za stejnou částku můžeš svou sbírku tenisek doplnit i o tyto super rychlé Old-Skool 36 DX s přívlastkem Epic Flame. Látkové provedení s grafickým potiskem potěší zejména mladší ročníky, ale při dobře zvoleném outfitu si je dokážeme představit na komkoli.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old-Skool LX  2 499 Kč

Plný počet bodů udělujeme také těmto jednoduchým OG Old-Skool LX s kontrastním fialovým logem na bočních stranách za stejnou cenu. Jedná se o univerzální obuv, která vypadá dobře prakticky se vším, a to ať už sáhneš po klasických džínách, teplákových šortkách nebo širokých kalhotách s kapsami.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory) 2 659 Kč

Pokud bychom si měli vybrat jen jeden pár v dnešním článku, na sto procent by šlo o tyto Authentic 44 DX se čtverečkovaným vzorem. Získaly si nás díky barevným flekům na svršku i podrážce. Jednoduché a zároveň velmi originální.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Era 95 DX (Anaheim Factory)  2 599 Kč

Poslední tip pro všechny, kteří nejsou ochotni za tenisky utratit více než 2 500 Kč. Jedná se o nejvýraznější pár v dnešním článku, který je rozdělen do tří barevných/vzorovaných bloků. Jedná se o kombinaci fialové, žluté a modré doplněnou o grafické potisky. Jediným rušivým momentem je z našeho pohledu četné umístění loga Vans po téměř celém obvodu podrážky.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Vault Style 36 LX (Savanna Spirit)  2 799 Kč

Grafický vzor s názvem Savanna Spirit má v dnešním článku dvojnásobné zastoupení a po siluetě Authentic LX si ukážeme i model Style 36 LX zahalený do světlých pouštních tónů. Rovněž v tomto případě si nás získalo oranžové prošívání, které návrháři přesunuli z paty na boční lemování loga značky Vans. Už ses rozhodl, která varianta skončí ve tvé sbírce?

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Style 73 DX (Anaheim Factory)  2 899 Kč

Model Style 73 DX není ani zdaleka takovým hitem jako ostatní siluety s logem Vans v dnešním článku, ale i tak stojí za pozornost, respektive vyzkoušení. Vybrali jsme bílou variantu z hladké kůže, do které se, jak věříme, zamiluješ. V online obchodě Footshop je aktuálně dostupná v mužských i ženských velikostech. Cena je přímo úměrná kvalitě použitých materiálů.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Authentic 44 DX PW (Anaheim Factory)  2 999 Kč

Silueta Authentic 44 DX v dnešním článku podruhé, a to v zajímavé patchwork úpravě. Na poměry značky Vans sice jde o poněkud dražší produkt, avšak vzhledem k propracovanosti jednotlivých panelů a originální grafické části se smajlíky považujeme částku na úrovni 3 000 korun za férovou.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old-Skool DX x Geoff McFetridge  3 259 Kč

Pomalu se blížíme do finále dnešního výběru, ve kterém jsme nevynechali ani tyto barevné krásky. Jedná se o práci umělce Geoffa McFetridge, který na jeden z nejprodávanějších modelů značky Vans umístil siluety lidských postav v několika polohách a různé abstraktní objekty. Výsledný produkt si získal naše srdce a vůbec se nebudeme zlobit, uvidíme-li jej v ulicích.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Sk8-Hi 38 DX PW (Anaheim Factory)  3 559 Kč

S patchworkem si návrhářský tým značky Vans vyhrál i na oblíbené siluetě Sk8-Hi 38 DX. Černý podklad doplnili o již výše zmíněné barevné smajlíky, srdíčka nebo nápis Love & Happiness. V online obchodě Footshop jsou dostupné pouze v ženských velikostech a v případě, že jsi ochotná utratit za tenisky přes 3,5 tisíce korun, s koupí zbytečně neváhej.

Footshop
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka produktů značky Vans v online obchodě Footshop
Předplať si REFRESHER+ a získej díky dostupným benefitům slevu 15 % na nákup v online obchodě Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse