Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Samsung.
24. ledna 2022 18:00
Čas čtení 2:26
Sponzorovaný obsah

The Freestyle přemění tvůj obývák na kinosál. Novinka od Samsungu je multifunkční a vzít si ji můžeš kamkoliv

The Freestyle přemění tvůj obývák na kinosál. Novinka od Samsungu je multifunkční a vzít si ji můžeš kamkoliv
Zdroj: Samsung
TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

S touhle novinkou od Samsungu se budeš cítit jako v kinosále kdekoliv. Zajistí kvalitní obraz, zvuk a funguje jako náladové osvětlení.

Samsung přichází na trh s další novinkou, která potěší všechny milovníky technologických vychytávek. Představuje The Freestyle, multifunkční projektor, který zvládne promítat obsah z různých zařízení, přehrávat hudbu i navodit atmosféru náladovým osvětlením. Váží jenom 830 gramů, takže si ho můžeš vzít v podstatě kamkoliv.

Koupit projektor

„The Freestyle je unikátní projektor zkonstruovaný s ohledem na maximální všestrannost a flexibilitu, aby vycházel vstříc měnícímu se životnímu stylu“, říká Simon Sung, výkonný viceprezident a vedoucí obchodního a marketingového týmu společnosti Samsung. Díky své multifunkčnosti je The Freestyle zdrojem zábavy kdekoliv a s ohledem na momentální přání uživatelů. Používání The Freestyle si užijí především mileniálové a příslušníci generace Z.

Skvělý obraz kdekoliv

Díky chytrému konstrukčnímu řešení lze zařízení otáčet o 180 stupňů. To znamená, že si obraz promítneš nejen na zeď, ale i na strop, podlahu nebo na stůl. Můžeš například promítat na stůl obsah z mobilu a u toho pracovat na počítači, takže The Freestyle oceníš nejen ve volném čase, ale i při práci. Promítací plátno přitom není potřeba.

samsung
Zdroj: Samsung

Funkce plně automatického vyrovnávání a korekce lichoběžníkového zkreslení zajistí, že se obraz bez problému přizpůsobí jakémukoliv povrchu i úhlu, takže bude vždy naprosto proporcionální. Zkosený obraz projektor upraví a zobrazí ti ho jako pravidelný obdélník.  To platí i v případě, že máš projektor položený na nerovném povrchu. Ať si chceš pomocí projektoru pustit film nebo promítnout fotky z dovolené, díky funkci automatického zaostřování budeš mít vždy ostrý obraz až do velikosti 100 palců.

Nezkazí žádnou zábavu

Největším plusem The Freestyle je jeho všestrannost. Když zrovna nechceš promítat, můžeš ho využít na přehrávání hudby. Zařízení je vybavené dvojitým pasivním akustickým reproduktorem, který dokáže zdůraznit basy. Zvuk proudí kolem projektoru ve všech směrech, takže budeš mít i doma na gauči pocit, jako bys právě seděl v kinosálu.

Zážitek z přehrávání hudby umocní možnost synchronizovat zvuk s vizuálními efekty, které lze promítat kamkoliv v místnosti nebo i venku. Pokud zrovna nestreamuješ žádný obsah, poslouží ti The Freestyle jako zdroj náladového osvětlení a vytvoří naprosto kdekoliv neopakovatelnou atmosféru. Stačí na objektiv nasadit průsvitnou krytku.

samsung, projektor
Zdroj: Samsung

Nabíjení i bez elektřiny

The Freestyle se dá samozřejmě nabít připojením do klasické elektrické zásuvky. Kromě toho lze napájet i externími bateriemi, které podporují standard USB-PD o výkonu 50 W/20 V nebo vyšším. To umožňuje projektor používat i na místech, kde není k dispozici elektrické připojení. Díky tomu si ho můžeš vzít na výlet nebo dovolenou a nemusíš se bát, že se ti vybije baterie.

Zároveň se jedná o první přenosný projektor, který se dá napájet z běžné žárovkové objímky E26 i bez dodatečné elektrické instalace. Což znamená, že projektor našroubuješ místo žárovky, stejně jako bys ho připojil do klasické zástrčky. V České republice však zatím není tahle možnost k dispozici, jako první bude fungovat v USA.

Kompatibilní s telefonem i televizí

Projektor disponuje funkcí hlasového ovládání, takže ho můžeš ovládat i bez dotyku pomocí hlasového asistenta. Stejně jako chytré televize od Samsungu, má The Freestyle vestavěné streamovací služby. Po spárování projektoru s chytrou televizí Samsung ze série Q70 nebo vyšší, lze pomocí projektoru přehrávat TV vysílání, zatímco je televizor vypnutý. The Freestyle má certifikaci světových partnerů poskytujících přímý přenos mediálního obsahu, takže nabízí divákovi maximálně kvalitní zážitek.

Dá se propojit také s telefonem, takže můžeš pomocí něj promítat fotky nebo videa přátelům ve skvělém rozlišení. V kombinaci s kvalitními snímky a videi, které uděláš třeba na novém Galaxy S21 FE 5G, to bude jedinečný zážitek.

Samsung, projektor
Zdroj: Samsung

Předobjednávky projektoru Samsung spouští 20. ledna 2022. Doporučená maloobchodní cena je 24 990 Kč. Pokud si The Freestyle předobjednáš na Samsung.cz nebo u vybraných prodejců do 13. února (nebo do vyprodání zásob), dostaneš k němu navíc outdoorové pouzdro a garanci vrácení peněz na 90 dnů.

Chci The Freestyle
Domů
Sdílet
Diskuse