Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2022 13:55
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Moon Knight je nejnovější hrdina od Marvelu. Trailer je jako vystřižený z psychologického thrilleru

Moon Knight je nejnovější hrdina od Marvelu. Trailer je jako vystřižený z psychologického thrilleru
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Komiksový seriál uvidíme mnohem dříve, než jsme si mysleli. Přichází marvelovský „Batman“.

Moon Knight je (ne)tradiční hrdina od Marvelu, který bojuje s padouchy. Civilním jménem Marc Spector je milionář a voják, který téměř zemřel během vykopávek v Egyptě. Marc se ale zhroutil před podzemní oltář egyptského boha noci a měsíce jménem Konsha. Vstoupila do něj moc, uzdravil se a přijal identitu Moon Knighta. Jeho síla v noci narůstá do obrovských rozměrů a čím je měsíc větší, tím je hrdina silnější. Má také noční vidění a dokáže vidět infračervené záření i auru.

V minisérii si zahrají také May Calamawy z Ramiho a Ethan Hawke jako záporák, kterého můžeš vidět i v traileru níže. Marvel na tento seriál najal opravdu špičkové herce. Moon Knight je kromě svých schopností zajímavý také tím, že má v hlavě čtyři osobnosti. Neví o tom a jeho mozek mezi nimi přepíná, takže žije čtyři různé životy.

Moon Knight bude mít jen 6 epizod, a tu první uvidíme 30. března. Původně bylo v plánu, že se nejspíš dočkáme premiéry Ms. Marvel, ale tento seriál tvůrci odložili.

Oscar Isaac je výborný herec a věříme, že mezi ním a Ethanem Hawkem bude na obrazovce skvělá chemie. Isaac podstoupil náročný trénink, aby mohl bojové scény natáčet bez kaskadérů.

Domů
Sdílet
Diskuse