Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2022 18:52
Čas čtení 1:15
Tereza Šnajdrová

Tiktokeři Plant Project mají doma téměř 200 květin. Naučí tě, jak správně pečovat o pokojovky a mnoho dalšího

Tiktokeři Plant Project mají doma téměř 200 květin. Naučí tě, jak správně pečovat o pokojovky a mnoho dalšího
Zdroj: Pixabay/konkarampelas/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI TIPY NA TIKTOKOVÉ ÚČTY
Uložit Uložené

Za profilem stojí sourozenci, kteří sdílí byt plný krásných pokojovek.

V rámci naší článkové série Tipy na tiktokové účty ti přinášíme další zajímavý profil, který rozhodně stojí za sledování. Aplantproject patří dvěma sourozencům, které spojuje nejen společné bydlení, ale také láska ke květinám. Na svém účtu sdílí videa plná pokojovek a naučí tě, jak o kytky správně pečovat, co dělat, když se do tvých zelených spolubydlících pustí škůdci a poradí ti, jaké pokojovky můžeš dát do tmavých místností a naopak.

Doporučeno
10 pokojovek, které musíš mít ve svém bytě 10 pokojovek, které musíš mít ve svém bytě 21. září 2021 7:00

Aplantproject si založili profil na TikToku teprve před pár měsíci a za tu dobu si vybudovali poměrně velkou fanouškovskou základnu. K dnešnímu dni je sleduje 66 tisíc lidí a jejich videa si vysloužila více než 1,1 milionu lajků. Pokud pokojovky baví i tebe, tak rozhodně neotálej a utíkej dát těmto sympatickým sourozencům follow, ať ti neunikne žádná důležitá informace.

Snitchery tě spolu se svým bratrem Kennym naučí, jak připravit pokojovky na zimu. Že jsi nevěděl, že něco takového vůbec musíš udělat? Neboj, určitě nejsi jediný a teď už budeš vědět, jak na to. Nejprve zkontroluj, jestli se na listech květiny nedrží nějací škůdci, následně pokojovku lehce postříkej vodou, umísti ji mimo průvan a potěšíš jí, když k ní navíc položíš zvlhčovač vzduchu.

Jako se blíží a ty se pomalu připravuješ na přesazení tvých kvítek? I s tím ti pomohou sourozenci Plant Project. Popadni malou lopatku, pomocí které zeminu oddělíš od květináče, jemně pokojovku vytáhni, zbav její kořeny přebytečné hlíny, namíchej ji vhodnou půdu a zasaď. Takhle jednoduché to je.

Na své si přijdou i fanoušci zelených ploch, kteří touží mít jednu takovou i doma. Snitchery a Kenny ti ukáží, jak jednoduché je takovou mechovou stěnu vytvořit, tak si na víkend nic neplánuj a zveleb si domov.

Domů
Sdílet
Diskuse