Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2022 18:30
Čas čtení 0:49
Richard Balog

Odkaz Virgila Abloha bude v módním domě Louis Vuitton navždy. Sleduj kolekci pro období podzim/zima 2022

Odkaz Virgila Abloha bude v módním domě Louis Vuitton navždy. Sleduj kolekci pro období podzim/zima 2022
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain
MÓDA
Uložit Uložené

Velkolepé kulisy doplnily originální siluety mužského oblečení, obuvi i doplňků. Emotivní závěr dojal k slzám několik přítomných hostů.

Vedení módního domu Louis Vuitton představilo mužskou kolekci určenou pro období podzim/zima 2022, kterou navrhl Virgil Abloh. Přehlídku plnou velkolepých kulis včetně domu s červenou střechou a kouřícím komínem doplnily originální siluety oblečení, obuvi a doplňků. V publiku byla spousta známých tváří a přátel zesnulého návrháře, který ještě koncem listopadu podlehl ojedinělé formě rakoviny.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Doporučeno
Philipp Plein napodobil design cestovních tašek Louis Vuitton i práci zesnulého Virgila Abloha   Philipp Plein napodobil design cestovních tašek Louis Vuitton i práci zesnulého Virgila Abloha 18. ledna 2022 6:46

Samotná kolekce sice nenabídla nic, co bychom dříve v případě práce Abloha pro francouzský módní dům neviděli, ale to záměr společnosti ani nebyl. Podstatné bylo zdůraznění odkazu tohoto výjimečného návrháře, který změnil tvář nejen značky Louis Vuitton, ale celého segmentu luxusní módy.

Mezi jednotlivými modely nás nejvíce zaujaly modely pletených mužských sukní, dlouhé kabáty s různými vzory, univerzitní bundy s logem LV, cestovní tašky Keepall zahalené do pestrých barev a monogramu, ale také elegantní i sportovní obuv. Dokonalý průřez celou kariérou amerického návrháře pod křídly módního domu Louis Vuitton.

Virgil Abloh navrhl v pozici uměleckého ředitele mužské linie osm mužských kolekcí, z nichž každá byla výjimečná. Níže najdeš záznam z poslední, velmi emotivní přehlídky. Závěrečný banket v doprovodu živého orchestru, který odehrál skladbu See You Again od Tylera, Creatora a Kali Uchis, dojal k slzám několik přítomných hostů i nás.

Domů
Sdílet
Diskuse