Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2022 10:52
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

VIDEO: Eminem má slovní přestřelku se svým mladším já. Se Snoop Doggem a Dr. Drem se setkávají v reklamě na Super Bowl

VIDEO: Eminem má slovní přestřelku se svým mladším já. Se Snoop Doggem a Dr. Drem se setkávají v reklamě na Super Bowl
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
NEWS EMINEM SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Super Bowl vydává oficiální trailer, kterým představuje všechny účastníky chystané poločasové show. Tentokrát ji ovládnou legendy amerického rapu.

Na letošním finální Super Bowlu uvidí fanoušci na jednom pódiu legendy světového rapu. Pozvání přijali Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige a Kendrick Lamar, kteří vystoupí již 13. února v rámci poločasové show na stadionu Sofi v Kalifornii.

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: Billy Talent nerezaví, James Cole je mimozemšťan a „záhrobní chroptění“ z Kanady Nejlepší alba týdne: Billy Talent nerezaví, James Cole je mimozemšťan a „záhrobní chroptění“ z Kanady 21. ledna 2022 16:30

Fanoušci se nyní dočkali také traileru, který naznačuje, že se máme na co těšit. Poločasová show v rámci finále prestižního NFL je mimo jiné známá i tím, že při její tvorbě neexistuje finanční strop ani žádný rozpočet. I proto jsme vždy svědky propracovaných audiovizuálních projektů, jejichž jediným cílem je zapsat se do historie v co nejpozitivnějším světle.

O video plné legend se postaral režisér F. Gary Gray, kterého mnozí znají z ikonického snímku Straight Outta Compton. „Vždy, když spolupracuji s Drem, považuji to za důležitý moment, který se zapíše do historie zábavního průmyslu,“ konstatoval režisér.

V loňském roce ovládl Super Bowl svojí netradiční show The Weeknd, který proměnil fotbalový stadion na Las Vegas.

Zpět
Sdílet
Diskuse