Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2022 20:33
Čas čtení 0:50
Eduard Starkbauer

Adele na poslední chvíli zrušila desítky koncertů ve Vegas, zklamaným fanouškům se omluvila přes osobní videohovory

Adele na poslední chvíli zrušila desítky koncertů ve Vegas, zklamaným fanouškům se omluvila přes osobní videohovory
Zdroj: Reuters/Mario Anzuoni
NEWS ADELE
Uložit Uložené

Zpěvačka musela své dlouho očekávané působení v Caesars Palace zrušit kvůli covidu, kterým se prý infikovala polovina štábu.

Adele oznámila zrušení prvních koncertů, které měly být součástí tříměsíční rezidence v legendárním Colosseu v Caesars Palace v Las Vegas. V emotivním videu na Instagramu se omluvila fanouškům za komplikace spojené s cestou a nečekanou změnou plánů. Řekla, že s týmem se neúspěšně snažili nalézt optimální řešení. Fanouškům slíbila, že postupně nahradí všechny zrušené termíny.

Ceny vstupenek na jednotlivé koncerty se pohybovaly v přepočtu zhruba od 1800 až do 100 tisíc korun za platinový balíček. Podle The Guardianu se některé z nich dále na internetu prodávaly i za ještě větší sumy.

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: Billy Talent nerezaví, James Cole je mimozemšťan a „záhrobní chroptění“ z Kanady Nejlepší alba týdne: Billy Talent nerezaví, James Cole je mimozemšťan a „záhrobní chroptění“ z Kanady 21. ledna 2022 16:30
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Mnozí z návštěvníků, kteří se měli zúčastnit prvního koncertu, se v době oznámení již nacházeli ve Vegas a na sociálních sítích neskrývali své rozčarování. Zpěvačka se je snažila rozveselit sérií osobních videohovorů a nabídla každému z nich jako kompenzaci balíček dárkových předmětů a žeton do místního baru.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominic Crisonino (@dominic_crisonino)

Ve videích, které její fanoušci ihned sdíleli na sociálních sítích, se Adele omlouvala za zklamání a ujistila je, že do příprav koncertů dala krev, pot i slzy.

Po sérii interakcí zpěvačka poděkovala fanouškům a ujistila je, že jsou ti nejlepší na světě.

Domů
Sdílet
Diskuse