Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. ledna 2022 8:50
Čas čtení 0:52
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Leo Brichta na turnaji Clash of the Stars vyhrál v zápase 2 na 2 už za 32 sekund. Silvia Dellai prohrála na body

VIDEO: Leo Brichta na turnaji Clash of the Stars vyhrál v zápase 2 na 2 už za 32 sekund. Silvia Dellai prohrála na body
Zdroj: Oktagon MMA (ilustrační foto)
SPORT CLASH OF THE STARS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Premiérový turnaj přinesl nevšední zápasy.

Nová česká bojová organizace Clash of the Stars zaměřená zejména na zápasy influencerů, tiktokerů či youtuberů měla v sobotu premiéru. Diváci mohli vidět i zápas mezi pornoherečkou Silvií Dellai a OnlyFans modelkou Xholakys, ve kterém zvítězila druhá jmenovaná. Na turnaji se však objevila také známá tvář domácí MMA scény, Leo Brichta. A to v netradičním zápase dva na dva.

Doporučeno
Clash of the Stars v Česku rozjíždí MMA zápasy influencerů. „Zaslouží si respekt, ne hate,“ říká spoluzakladatel (Rozhovor) Clash of the Stars v Česku rozjíždí MMA zápasy influencerů. „Zaslouží si respekt, ne hate,“ říká spoluzakladatel (Rozhovor) 20. ledna 2022 7:00

Jedním z promotérů je bojovník Tomáš Linh Le Sy, kterého jsi už mohl vidět zápasit i pod vlajkami Oktagonu MMA. Ten se netajil inspirací v Polsku, kde jsou podobné zápasy běžné. V našich končinách jde však o raritu. Náš rozhovor s Le Sym si můžeš přečíst zde.

Doporučeno
Jiří Procházka bude bojovat o titul UFC. Se šampionem se pobije v květnu Jiří Procházka bude bojovat o titul UFC. Se šampionem se pobije v květnu 23. ledna 2022 8:17

Brichta, který překvapivě přestoupil loni z Oktagonu MMA do nově vzniklé RFA, se postavil spolu s boxerem Lukášem Fajkem proti dvěma soupeřům. A jak píše portál MMA Fanatik, nešlo o zápas na tři klasická kola. Dohodnuto bylo jedno desetiminutové kolo, avšak při zápasech podobného typu to probíhá velmi rychle a obvykle končí v prvních desítkách sekund.



Tentokrát tomu nebylo jinak. Zápas trval jen 32 sekund a oba bojovníci v kleci své soupeře doslova zdemolovali. Fajk dokonce přišel pomoci v posledních vteřinách Brichtovi, v tu chvíli už ale zasáhl rozhodčí a zápas ukončil. Zisk ze zápasu však nepůjde dvěma známým bojovníkům, ale na charitu a podporu nemocné holčičky ze Slovenska, jak oznámili organizátoři.

Domů
Sdílet
Diskuse