Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2022 6:45
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

70 tisíc fanoušků Travise Scotta podepsalo petici, aby raper vystupoval na prestižním festivalu Coachella navzdory tragédii

70 tisíc fanoušků Travise Scotta podepsalo petici, aby raper vystupoval na prestižním festivalu Coachella navzdory tragédii
Zdroj: Getty Images/Rick Kern
NEWS TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Travise Scotta festival Coachella odstranil z line-upu krátce poté, co média zaplavila informace, jak na festivalu slavného rapera zahynulo deset lidí.

Více než 70 tisíc lidí už podepsalo fanouškovskou petici, která žádá organizátory festivalu Coachella, aby přehodnotili své rozhodnutí a dali Travisovi Scottovi možnost vystoupit na příští akci, informuje TMZ.

Cílem autora ankety je vysbírat 75 tisíc podpisů, což je ale v konečném důsledku jen přibližně čtvrtina celkové návštěvnosti kalifornského festivalu v roce 2019. I proto pravděpodobně petice zůstane nepovšimnuta. 

Domů
Sdílet
Diskuse