Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. ledna 2022 20:18
Čas čtení 0:40
Daniel Mikolášik

Mladého fotbalistu Manchesteru United obvinila partnerka z fyzického napadení. Klub ho po zveřejněných videích suspendoval

Mladého fotbalistu Manchesteru United obvinila partnerka z fyzického napadení. Klub ho po zveřejněných videích suspendoval
Zdroj: TASR/AP
SPORT SEXUÁLNÍ NÁSILÍ
Uložit Uložené

Případ týkající se Masona Greenwooda už řeší policie.

Dvacetiletý hráč Manchesteru United a anglický fotbalový reprezentant Mason Greenwood si zadělal na pořádný problém. Odchovanec akademie „rudých ďáblů“ má totiž na krku obvinění z fyzického napadení své přítelkyně a modelky Harriet Robson, informuje BBC.

Robson v neděli na svém instagramovém profilu sdílela video, které ji zachycuje s rozbitým spodním rtem a ve kterém ukazuje modřiny na různých částech svého těla. Video však později ze sociální sítě zmizelo. Případ aktuálně vyšetřuje policie v Manchesteru, která tvrdí, že ví o fotkách a videích kolujících po internetu.

Doporučeno
Cage girl Evina: Občas mi z klece během zápasu stříkla krev bojovníků přímo na tvář (Rozhovor) Cage girl Evina: Občas mi z klece během zápasu stříkla krev bojovníků přímo na tvář (Rozhovor) 29. ledna 2022 14:30
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HARRIET ROBSON (@hasrobson)

Greenwooda v návaznosti na obvinění klub Manchester United suspendoval až do odvolání. Neukáže se ani na zápasech, ani na trénincích účastníka anglické Premier League.

„Jsme si vědomi videí a obvinění, která kolují po sociálních sítích. Hráč Mason Greenwood se nezapojí do tréninku v klubu ani nebude hrát zápasy až do dalšího rozhodnutí. K události se nebudeme dále vyjadřovat bez ověřených informací. Manchester United je proti násilí jakéhokoli druhu,“ uvedl klub v oficiálním prohlášení.

Mason Greenwood
Zdroj: TASR/AP
Domů
Sdílet
Diskuse