Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2022 9:03
Čas čtení 0:58
Tereza Šnajdrová

Kanye West na albu Donda 2 opět úzce spolupracuje s Marilynem Mansonem. V minulosti za to schytal kritiku

Kanye West na albu Donda 2 opět úzce spolupracuje s Marilynem Mansonem. V minulosti za to schytal kritiku
Zdroj: Getty Images/E. Charbonneau/Staff / TASR/AP/Michael Wyke
NEWS KANYE WEST MARILYN MANSON
Uložit Uložené

Raper Kanye West se chystá vydat desku Donda 2 již 22. února a fanoušky překvapilo, že na ní opět úzce spolupracuje s kontroverzním zpěvákem Marilynem Mansonem. Ten čelí hned několika obviněním ze sexuálního násilí a týrání žen.

Raper Kanye West, který jen před nedávnem promluvil o plánové cestě do Ruska, na níž se chce setkat s Putinem, čelí další kritice fanoušků. Na chystaném albu Donda 2, které má vyjít již 22. února, podle NME úzce spolupracuje s Marilynem Mansonem. Právě Manson byl v uplynulých měsících obviněn ze sexuálního násilí a týrání žen, o čemž jsme tě informovali v sérii článků

Kontroverzní zpěvák Marilyn Manson s Kanyem Westem spolupracoval již na desce Donda, konkrétně na skladbě Jail Pt 2. Následně se také objevil na jednom z raperových večírků a všichni začali tušit, že spolupráce obou umělců bude pokračovat. 

Spekulace nyní potvrdil i producent alba Donda, který řekl, že Manson je ve studiu velmi často. „Každý den, když jdu do studia, tam na desce Donda 2 pracuje i Marilyn Manson,“ uvedl v rozhovoru pro Rolling Stones. „Kanye nechce, aby Marilyn nahrával rap. Chce, aby dělal to, co dělá, a pak vezme určité části a zakomponuje je do své hudby,“ dodal s tím, že raper chce, aby jeho novinka zněla více „mnišsky“.

Doporučeno
 Je v zajetí psychopata, nebo se jen snaží o umělecký projev? Poznej manželku Kanyeho Westa Biancu Censori Je v zajetí psychopata, nebo se jen snaží o umělecký projev? Poznej manželku Kanyeho Westa Biancu Censori 6. března 2024 9:00

West spoluprací s Mansonen pobouřil mnoho fanoušků již v minulém roce. Těm se totiž nelíbí, že raper spolupracuje s někým, kdo čelí hned několika obviněním ze sexuálního násilí a týrání žen. Kontroverzní zpěvák měl mít doma dokonce speciální místnost „pro zlobivé holky,“ v níž mělo být pácháno násilí na mnoha ženách, včetně jeho bývalé přítelkyně Evan Rachel Wood.

O detailech týkajících se Mansonova zacházení s ženami jsme tě informovali hned v několika článcích.

Domů
Sdílet
Diskuse