Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2022 13:47
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Channing Tatum je po zrušení komiksovky Gambit zdrcen. „Doteď nemohu sledovat marvelovky, až tak mě to bolí“

Channing Tatum je po zrušení komiksovky Gambit zdrcen. „Doteď nemohu sledovat marvelovky, až tak mě to bolí“
Zdroj: Marvel Comics
FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložit Uložené

Channing na toto období nemá příjemné vzpomínky.

Hollywoodský herec Channing Tatum si povídal s redaktorem filmového portálu Variety a mimo jiné prozradil i to, jak vnímal rozpad komiksového filmu Gambit, který se měl natáčet kolem roku 2017. Ten měl být zasazen do stejného světa jako Deadpool, X-Men či Wolverine.

Studio 20th Century Fox ale film na poslední chvíli zrušilo. Tatumův producentský partner Reid Carolin dokonce prozradil, že se štáb společně s herci už chystal k natáčení, když se dozvěděli, že se nic nekoná.

Channinga to traumatizovalo. Postavu vnímal jako svého přítele, se kterým trávil poslední roky a sbližoval se s ním. Zrušení filmu na něj prý působilo jako ztráta přítele. Tatum se na filmu podílel také jako producent, přičemž pracoval i na scénáři a snímek měl režírovat. Studio však chtělo jiné režiséry, protože Tatum předtím nikdy nic nenatočil. Herec se režírování vzdal, jen aby film vznikl, ale nakonec ani to nestačilo. 

Gambit měl být podobný Deadpoolovi s ratingem R, a tedy pro dospělé. Akční blockbuster se měl zaměřit také na romantický vztah Gambita. Film nakonec nikdy nevznikl a Channing Tatum proto už není schopen sledovat marvelovské filmy, neboť je to prý pro něj zdrcující. 

Domů
Sdílet
Diskuse