Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2022 7:01
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Netflix odhalil filmový program pro rok 2022. Těšit se můžeš na Knives Out 2 či velkofilm natáčený v Praze

Netflix odhalil filmový program pro rok 2022. Těšit se můžeš na Knives Out 2 či velkofilm natáčený v Praze
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Netflix chce i v roce 2022 vydávat minimálně jeden film týdně. Podívej se na shrnující ukázku.

Netflix se zavázal, že v roce 2022 vydá každý týden minimálně jeden film. Dnes nám některé z těch nejočekávanějších projektů ukazuje v traileru s originálním konceptem. Herci se během akčních scén zastavují, aby promluvili k divákům. 

Stále je mnoho filmů, z nichž Netflix neukázal ani vteřinu, ale to bude zřejmě proto, že ještě nemá připravené žádné hotové záběry. Ve videu níže však uvidíš první záběry ze sci-fi s Ryanem Reynoldsem s názvem The Adam Project, ze špionážního akčního filmu Spiderhead s Chrisem Hemsworthem či z pokračování detektivky Knives Out v hlavní roli s Danielem Craigem.

Doporučeno
Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 13. července 2022 16:30

My jsme si 10 nejočekávanějších filmů od Netflixu již představili. Netflix v roce 2022 uvede filmy i s herci, jako jsou Ryan Gosling, Chris Evans, Millie Bobby Brown, Adam Sandler, Jonah Hill, Mark Wahlberg, Eddie Murphy, Halle Berry a mnozí další.



Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akční a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Zpět
Sdílet
Diskuse