Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2022 11:42
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Tom Holland chce natočit společný film Spider-Mana s Daredevilem

Tom Holland chce natočit společný film Spider-Mana s Daredevilem
Zdroj: Netflix/Marvel Studios/Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME TOM HOLLAND
Uložit Uložené

Herec ztvárňující Spider-Mana chce spolupracovat s Daredevilem, ať už to bude seriál, nebo film. Za co se Holland omluvil Andrewovi Garfieldovi?

Tom Holland hovořil s filmovým serverem The Hollywood Reporter o filmech Uncharted a Spider-Man: No Way Home. Během rozhovoru se ho poprvé zeptali na spolupráci s Charliem Coxem, který v seriálu Daredevil od Netflixu ztvárnil hlavní postavu. Daredevil se objevil i v krátké scéně ve Spider-Man: No Way Home a Holland si tuto spolupráci velmi pochvaloval

Holland prozradil, že miluje postavu Daredevila, stejnojmenný seriál i práci herce Charlieho Coxe. Doufá proto, že Spider-Man a Daredevil se v budoucnu utkají a budou proti záporákům bojovat společně. Nemělo by to být nic těžkého, protože v komiksech se to stávalo často.

Doporučeno
Svět Marvelu: Spider-Man byl teprve začátek. Doctor Strange v kinech ukáže legendární starší komiksové postavy Svět Marvelu: Spider-Man byl teprve začátek. Doctor Strange v kinech ukáže legendární starší komiksové postavy 8. února 2022 12:30
Domů
Sdílet
Diskuse