Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2022 19:44
Čas čtení 1:00
Eduard Starkbauer

Snoop Dogg čelí obvinění ze sexuálního napadení. Vinu odmítá

Snoop Dogg čelí obvinění ze sexuálního napadení. Vinu odmítá
Zdroj: Emma McIntyre/Getty Images
NEWS SEXUÁLNÍ NÁSILÍ SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Interpret byl obviněn ze sexuálního útoku již v roce 2005, kdy měl spolu se svými společníky znásilnit maskérku Kylie Bell po natáčení show Jimmyho Kimmela.

Americký interpret Snoop Dogg čelí podle zjištění Vice News obvinění ze sexuálního napadení. Ženu, která kvůli ochraně identity vystupuje pod pseudonymem Jane Doe, prý raper společně s dalším mužem sexuálně napadli v roce 2013. Žena v žalobě tvrdí, že k nevyžádanému sexuálnímu styku došlo po raperově koncertu v Kalifornii, když ji do zpěvákova studia pozval jeho společník Donald Campbell.

Podle obvinění parta ve studiu chvíli nezávazně pobyla. Campbell pak údajně spící oběť odvezl k sobě domů. Když se probrala, měl se jí do úst snaží vložit svůj pohlavní úd. Později ji odvezl zpátky do zpěvákova studia, kde se o orální sex se ženou údajně pokusil i Snoop Dogg.

Domů
Sdílet
Diskuse