Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2022 10:52
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

Kanye West napsal Kid Cudimu: Nebudeš na albu, protože se kamarádíš „však víš s kým“

Kanye West napsal Kid Cudimu: Nebudeš na albu, protože se kamarádíš „však víš s kým“
Zdroj: TASR/AP/Michael Wyke
OSOBNOSTI BILLIE EILISH KANYE WEST
Uložit Uložené

Americký raper Kanye West zvyšuje aktivitu na sociálních sítích. Aktivně útočí na Kim Kardashian, Billie Eilish a jejich okolí.

Kanye West nebude na nejnovějším albu spolupracovat s Kid Cudim, protože se přátelí s Petem Davidsonem – přítelem Kim Kardashian. Veřejnosti i samotnému kolegovi ze scény to Kanye oznámil prostřednictvím rukou psaného dopisu, který již mezitím odstranil z Instagramu a nahradil ho sérií meme obrázků, kde proti sobě staví Billie Eilish, Kim Kardashian, Kid Cudiho i zmíněného Pete Davidsona.

Doporučeno
Nejsem závislá jen na YouTube a spolupracích. Nikdy nevíte, kdy vás můžou „zrušit“, říká youtuberka Petra LovelyHair (Rozhovor) Nejsem závislá jen na YouTube a spolupracích. Nikdy nevíte, kdy vás můžou „zrušit“, říká youtuberka Petra LovelyHair (Rozhovor) 11. února 2022 11:30

Vytvořil koláže týmů a svých fanoušků se ptá, kdo by souboje vyhrál. Do svého týmu dal například Drakea či Travise Scotta.

Kanye West vtáhl do neexistujícího sporu i zpěvačku Billie Eilish. Zaútočil na ni na Instagramu a vyzval ji, aby se omluvila Travisi Scottovi. Stalo se tak krátce poté, co oblíbená popová zpěvačka nedávno přerušila koncert, aby pomohla fanynce, která měla potíže s dýcháním. „Já se vždy ujistím, zda jsou lidé v pořádku, až potom pokračuji v koncertě,“ řekla zpěvačka.

Raper si tato její slova vysvětlil po svém a přes Instagram Billie vyzval, aby se omluvila Scottovi a rodinám lidí, kteří ztratili své životy.

„Neřekla jsem nic o Travisovi, jen jsem pomohla fanynce,“ odpověděla zpěvačka raperovi, který během posledního týdne na svém instagramovém profilu aktivně kritizuje i svou manželku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ye (@kanyewest)

Domů
Sdílet
Diskuse