Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2022 14:05
Čas čtení 1:19
Martin Mičuda

Nová Fabia přichází v atraktivním provedení Monte Carlo se sportovním nádechem

Nová Fabia přichází v atraktivním provedení Monte Carlo se sportovním nádechem
Zdroj: Škoda Auto
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY
Uložit Uložené

Poznáváme třetí model značky Škoda v provedení odkazujícím na úspěchy v motorsportu.

Po úvodních počítačových vizualizacích poznáváme stylově orientovanou Fabii se sportovním nádechem už i na oficiálních fotografiích se sériovou podobou. Škoda tak po modelech Scala a Kamiq uvádí na scénu třetí aktuální model, který lze zakoupit v atraktivním provedení Monte Carlo. To se za poslední léta stalo neodmyslitelnou součástí portfolia, kterým český výrobce odkazuje na své závodní úspěchy.

V pořadí čtvrtá Fabia získává tradiční černé doplňky, které jí přidávají opticky sportovnější temperament. Základem je černá střecha včetně A-sloupků a krytů zpětných zrcátek, orámování masky chladiče, splitter ve spodní části předního nárazníku, boční prahy či naznačený difuzor na zadním nárazníku.

Standardem jsou full-LED světlomety s tmavším podkladem, tmavší okna od B-sloupku, ale a chybět nemohou ani ozdobné plakety na předních blatnících a stylovější disky – 16" Proxima, 17" Procyon nebo 18" Libra.

Zpět
Sdílet
Diskuse