Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Samsung
22. února 2022 13:27
Čas čtení 3:06
Sponzorovaný obsah

Nová série Samsung Galaxy S22 si získá každého, kdo má od telefonu vysoká očekávání

Nová série Samsung Galaxy S22 si získá každého, kdo má od telefonu vysoká očekávání
Zdroj: Samsung
TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Vytvoříš s ním ostré fotografie i v noci, video je stabilní a baterie vydrží i celý den.

Potrpíš si na telefon, jehož druhé jméno je multitasking, zvládne noční fotografie, dokonalou stabilizaci obrazu, vydrží dlouho nabitý, má odolnou konstrukci, a to vše je podtrženo skvělým výkonem? Nové Samsung Galaxy S22, S22+ a S22 Ultra porušují 22 zažitých pravidel, která už dávno nemusí charakterizovat chytré telefony. Například, že kamera umožňuje pouze jeden záběr, nabíjení trvá dlouho nebo, že se displej snadno poškrábe. 

Má vše, co moderní člověk potřebuje a byla by škoda, kdybys jeho funkce nevyužil na 100 %. Vytvoříš s ním dokonalé fotografie a videa za každých podmínek, a nebudeš pokaždé na pokraji infarktu, pokud ti vyklouzne z ruky. Přečti si o více než 22 vlastnostech, kterými jsou tyto novinky vyzbrojeny.

Pokud si předobjednáš Galaxy S22│S22+ nebo Galaxy S22 Ultra, můžeš k němu získat navíc Galaxy Buds Pro jako bonus. Přitom můžeš odevzdat svůj starý mobil a získat za něj od 4 do 5 tisíc korun navíc k výkupní ceně.
Více informací
Samsung S22
Zdroj: Samsung

Perfektní fotografie a videa i v noci 

Nové telefony ze série Samsung Galaxy S22, S22+ a S22 Ultra tě ohromí několika objektivy, které jsou podpořeny umělou inteligencí, díky čemuž pořizuješ dokonalé portréty i fotografie domácích mazlíčků a stabilizovaná videa bez viditelných otřesů. Pokud miluješ vytváření videí, určitě tě potěší funkce natáčení z pohledu režiséra, můžeš natáčet všemi fotoaparáty najednou a funkce Auto Framing dokáže sledovat až 10 lidí najednou a automaticky na ně přeostřuje. 

Výjimečnou vlastností je schopnost pořizovat ostré a dostatečně osvětlené fotografie a videa i v noci, díky technologii Adaptive Pixel, která zajišťuje, aby se na snímač dostalo více světla. Sklo Super Clear Glass navíc snižuje odlesky objektivu, aby byly i noční fotografie a videa taková jako za slunečného dne.

samsung, telefón, smartfón, Samsung Galaxy S22 Ultra
Zdroj: Samsung

Kvalitní přední fotoaparát, ultra zoom a profesionální úpravy 

Přední kamera všech tří chytrých telefonů nové generace tě potěší kvalitními selfie fotografiemi. Díky rozsáhlému zoomu Galaxy S22 Ultra máš k dispozici až stonásobné přiblížení.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Fotografie a videa vypadají díky umělé inteligenci a několika funkcím jako od profesionála. Můžeš je ale povýšit na ještě vyšší úroveň, a to s aplikací Expert RAW, fotografie pořizuješ ve formátu RAW, který umožňuje pokročilé úpravy a nastavení jako při focení s profesionální zrcadlovkou

Samsung Galaxy S22 Ultra, smartfón, mobil
Zdroj: Samsung

Spolehlivý displej a dotykové pero, které telefon vylepšují  

Ohromující displej je vybaven technologií Dynamic AMOLED 2X s technologií Vision Booster, která zajišťuje vysokou viditelnost i venku a ostré zobrazení za jasného denního světla i v noci. Nejen díky této technologii, ale také ostrému obrazu, si užiješ na telefonu i sledování filmů či videí

Model Samsung Galaxy S22 Ultra je vybaven dotykovým perem S Pen, které má rychlou odezvu a dává ti tak mnohem více možností využití tohoto telefonu. Snadno převedeš rukopis na text, vytvoříš vlastní animace nebo můžeš ozvláštnit své fotografie kreslenými prvky.

Samsung
Zdroj: Samsung

Výkon, který tě nezklame a výdrž baterie více než den

Pokud vyhledáváš telefon, na který se lze spolehnout i v momentě, kdy potřebuješ udělat několik věcí najednou a zvládne náročnější úkoly, nová série S22 je správná volba. Díky výkonnému procesoru 4 nm, který se v telefonech Samsung objevuje poprvé, můžeš očekávat plynulý chod, systém totiž vyhodnocuje, jaké aplikace používáš a vyhradí potřebné systémové prostředky.   

Skvělý výkon je podpořen i kapacitou baterie – na jedno nabití funguje telefon více než den. Vybitá baterie tě ale nebude brzdit v další aktivitě, stačí 10 minut nabíjení a můžeš natočit i 50minutové video. Díky rychlonabíjení můžeš za krátký čas opět telefon využívat naplno. 

Odolný zvenčí i zevnitř

Modely S22 a S22+ disponují odolnou konstrukcí z Armor Aluminum, což je nejpevnější hliník, jaký se aktuálně používá, který doplňuje krycí sklo Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na přední i zadní straně. Samozřejmostí je také odolnost vůči prachu a vodě

samsung Galaxy S22 | S22+

Nová série je odolná nejen zvenčí, ale také zevnitř, díky několika bezpečnostním prvkům, mezi kterými je například i architektura ARM micro, bránící kyberútokům na operační systém a paměť

Samsung S22, smartfón
Zdroj: Samsung

Funkce, které ti zjednoduší život 

Pokud se rozhodneš pro některý z nových chytrých telefonů série S22, byla by škoda nevyužívat jejich praktické funkce. Mezi nimi jsou například Rutiny Bixby, které používají umělou inteligenci, vytvářejí ti různé rutiny, které jsou přizpůsobeny tomu, jak používáš telefon – vypnou se ti upozornění během práce nebo víkendu, zapne se ti noční režim nebo vypnou zvuky. Rutiny si můžeš vytvořit také sám a přizpůsobit podle sebe. 

Nemusíš si dělat ani starosti se synchronizací starého a nového telefonu, a to díky funkci Smart Switch. Bezproblémové sdílení využiješ i při posílání fotek, videí a jiného obsahu s přáteli s funkcí Quick Share.

Nejekologičtější série s inteligentními pomocníky

Nové smartphony Samsung Galaxy S22 jsou jedny z nejekologičtějších dosud – k výrobě jsou používány i plasty, které by jinak skončily v oceánech, například rybářské sítě. Balení telefonů je ze 100 % recyklovaného papíru a krycí fólie je z recyklovaného plastu. 

samsung galaxy S22
Zdroj: Samsung
Zpět
Sdílet
Diskuse