Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2022 8:30
Čas čtení 7:32
Ondřej Jarůšek Martin Adam Pavlík

OKTAGON 31: Predikce zápasů

OKTAGON 31: Predikce zápasů
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Turnaj OKTAGON 31 přinese celou řadu poutavých bitev. Jaké výsledky v redakci tipujeme?

Do prvního turnaje organizace OKTAGON MMA v roce 2022 zbývá už jen pár dní. Tuto sobotu 26. února se pražská O2 arena stane dějištěm očekávaného turnaje OKTAGON 31, kde uvidíme vůbec poprvé hned dva titulové zápasy – Paradeiser vs. Keita o prozatímního šampiona lehké váhy a Pirát vs. Kincl o krále střední váhy.

Celkově nás čeká devět zápasů (duel Daniel Toledo vs. Jorick Montagnac odpadl a pro Michala Nepraše se hledá nový soupeř), ve kterých se představí známé tváře české i slovenské scény, ale i bojovníci ze zahraničí.

V redakci REFRESHERu jsme se opět rozhodli se všechny bitvy jednu po druhé probrat a přinést tipy na vítěze. Přečti si, co všechno nás na velmi očekávaném turnaji čeká, jaké výsledky tipujeme a v komentářích nám pak nezapomeň zanechat vlastní tipy.

Informace o turnaji OKTAGON 31
Kdy: 26.2. 2022
Kde: O2 arena, živě na Oktagon.tv
Hlavní hvězdy turnaje: Patrik Kincl, Pirát, Alex Lohoré, Lucie Pudilová, Rony Paradeiser a další.
Doporučeno
Život v ghettu je hodně tvrdý, je to hlavně o respektu, říká MMA hvězda Alex Lohoré (Rozhovor) Život v ghettu je hodně tvrdý, je to hlavně o respektu, říká MMA hvězda Alex Lohoré (Rozhovor) 15. února 2022 11:30
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Michal Nepraš vs. Vlado Lengál

Zápasová karta tradičně startuje bitvou v rámci Free Prelims (zdarma na YouTube), ve které se měli původně utkat Michal Nepraš s Danielem Bažantem. Oragnizace však oznámila, že druhý z jmenovaných z důvodu nemoci nemůže nastoupit a pro Nepraše již našla náhradního soupeře, kterým se Vlado Lengál.

Nepraš v posledních letech nebyl příliš aktivní. Svěřenec trenéra André Reinderse vysvětlil, že hledal sám sebe i motivaci dále bojovat, nakonec se však rozhodl vrátit zpět. Nepraš (5:4) všech svých 5 výher ukončil před limitem na submisi.

Naopak jeho soupeř má v MMA skóre 1:1 (v postojářských disciplínách má Lengál přes 100 výher), za poslední dobu však prokazuje výbornou formu a zastavit jej bude velmi obtížné. Obzvlášť po delší zápasové pauze, kterou za sebou Nepraš má. 

Tip na vítěze: Lengál

OKTAGON30
Zdroj: OKTAGON MMA

Denis Farkaš vs. Max Handanagić

Nebezpečný postojář Denis Farkaš se divákům v prosinci představil v boxu, pár dní nato se radoval z ohromného KO v boji podle Underground pravidel na turnaji OKTAGON 30 a teď už se vrací znovu zpátky do akce. Nebude to mít ale ani trochu jednoduché.

Soupeřem se mu stane Max Handanagić, kterému hrají do karet bohatší zkušenosti z MMA (bojoval např. v Mmasters League, GFC nebo asijské organizace Road FC) a dobrá forma z minulých let. Z posledních osmi zápasů odcházel Handanagić jako vítěz, většinu svých soupeřů v kariéře navíc ukončil ještě před limitem.

V neprospěch Denise Farkaše může hrát i to, že jsou to skoro dva roky od jeho posledního zápasu podle MMA pravidel. V tom posledním, v roce 2020, prohrál s Václavem Holotou na submisi.

Farkaš je podle kurzů outsider, Handanagić si však i přesto bude muset dávat pozor na soupeřovy nebezpečné granáty, kterými dokáže zápas rychle ukončit. Ať už to dopadne jakkoliv, je pravděpodobné, že celá tři kola nás nečekají.

Tip na vítěze: Handanagić

Doporučeno
Šéf Oktagonu MMA: Z návratu do O2 areny mám husí kůži, extrémně se těším (Rozhovor) Šéf Oktagonu MMA: Z návratu do O2 areny mám husí kůži, extrémně se těším (Rozhovor) 10. února 2022 7:00

Jakub Běle vs. Naglis Kanišauskas 

Český boxer versus karatista z Litvy. Oba jsou přesně na centimetr vysocí (191 cm), ale jen jednoho z nich jsme už viděli zápasit v OKTAGONu. Pro Kanišauskase to bude v premiéra, jeho skóre (čtyři výhry a jedna prohra) však napovídá, že The Smiling Boy, jak jej přezdívají, je nakonec tím, kdo většinou směje jako poslední.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 110720 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse