Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2022 18:15
Čas čtení 0:50
Ilona Hobzová

Kanál Prima Show odvysílá třetí řadu Like House. Soutěžit bude i Dominika Myslivcová

Kanál Prima Show odvysílá třetí řadu Like House. Soutěžit bude i Dominika Myslivcová
Zdroj: FTV Prima
NEWS LIKE HOUSE 2
Uložit Uložené

Vysílat se začne od 7. března.

Kanál Prima Show začne od 7. března vysílat třetí řadu reality show Like House. Mezi soutěžícími se představí osm influencerů včetně Dominiky Myslivcové. S informací přišel server MediaGuru. 

Kromě modelky a blogerky Myslivcové budou v Like House 3  soutěžit Hana Gelnarová, Sebastian Lyang, Vojtěch Medlen, David Nguyen, Liubov Tupiková, Lukáš Tůma a Simona Tvardek. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LIKE HOUSE 3 (@likehouse.cz)

„Snažíme se účastníky vybírat tak, abychom namíchali pestrou skupinu různorodých charakterů. Aby si mezi nimi divák našel svého favorita, a samozřejmě i někoho, kdo by ho mohl štvát. Myslím, že diváky zajímá, jak se osobnosti známé ze sociálních sítí nebo i tradičních médií budou chovat v jedné vile pod dozorem kamer. A ten, kdo říká, že ho to nebaví, tak právě toho to baví ještě víc než ostatní,“ uvedl k výběru soutěžících kreativní producent Pavel Nosek. Influencer, který obdrží nejvíce hlasů od diváků, si odnese výhru ve výši půl milionu korun.

Soutěžící se podle MediaGuru nastěhují do stejné vily, která sloužila i pro předchozí dvě řady. Komplex nabízí 1167 metrů čtverečních, včetně velké zahrady. Soutěžící uvnitř najdou čtyři ložnice, kuchyni a velký obývací prostor. Zahrada nabízí venkovní sezení, vířivku i otužovací káď. Součástí komplexu je také zpovědnice, kam chodí soutěžící pravidelně vyjadřovat své myšlenky, názory a komentáře.

Anketa:
Těšíš se na třetí řadu Like House?
Ano
Ne
Nesleduji to
Ano
19 %
Ne
35 %
Nesleduji to
46 %
Domů
Sdílet
Diskuse