Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2022 10:31
Čas čtení 0:40
Kamila Šebestová

VIDEO: V Mexiku zatkli člena drogového kartelu během náboženského obřadu. Kněz se ho předtím zeptal, zda se zříká satana

NEWS KRIMI
Uložit Uložené

José Bryan Salgueiro Zepeda je členem rodiny, která je v drogovém podsvětí velmi dobře známá.

„Zříkáte se satana?“ zeptal se kněz vysoce postaveného člena drogového kartelu pár sekund předtím, než ho zatkli. José Bryan Salgueiro Zepeda společně se dvěma ženami a jedním mužem v té době podstupoval v kostele v Mexiku baptistický náboženský obřad. Za jejich zády se najednou objevil policista v kukle, který vyvlekl kriminálníka z kostela, informuje portál Vice News

Zatčení připomínalo scénu ze seriálu Narcos. Můžeš se na něj podívat v tomto videu. 

José Bryan Salgueiro Zepeda je členem rodiny, která je v drogovém podsvětí velmi dobře známá. Jeho otec je zakladatelem jedné z organizovaných skupin drogového kartelu Sinaloa. Salguierovci jsou podle portálu Vice News úzce propojení s rodinou drogového bosse El Chapa Guzmána. 

USA za jakoukoliv informaci o bratrech Salgueirových vypsaly odměnu 5 milionů dolarů. Vícero členů této rodiny se údajně aktivně pohybuje v drogovém byznysu.  

Zpět
Sdílet
Diskuse