Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2022 15:30
Čas čtení 0:26
Daniel Mikolášik

20 najsilnejších fotiek z ruskej invázie na Ukrajinu

20 najsilnejších fotiek z ruskej invázie na Ukrajinu
Zdroj: TASR/AP/Sergei Grits
REFRESHER
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Fotografie, ktoré zachytávajú atmosféru dňa, v ktorý sa začala ruská invázia na Ukrajinu.

Čierny deň pre Európu. Aj takto mnohí ľudia označujú štvrtok 24. februára, ktorý sa do dejín zapíše ako deň, keď Rusko začalo vojnu na Ukrajine.

Ruský prezident Vladimir Putin totiž oznámil, že rozhodol o uskutočnení „špeciálnej vojenskej operácie“ vo východnej časti Ukrajiny. V skutočnosti však ruské vojská útočia na celom území krajiny. Putin takisto varoval ďalšie štáty, že akýkoľvek pokus o zasahovanie do krokov Ruska bude viesť k následkom.

Hlavné mesto Kyjev, ale aj mnohé ďalšie iné mestá a obce na Ukrajine dnes čelia útokom zo strany Ruskej federácie. Prinášame 20 najsilnejších fotografií zachytávajúcich žiaľ nevinných občanov, evakuáciu miest, výbuchy, vojenské jednotky a celkovú atmosféru dňa, keď začala ruská invázia na Ukrajinu.

Žena a jej dieťa čakajú na vlak, keď opúšťajú Kyjev vo štvrtok 24. februára 2022.Na snímke dopravné zápchy, keď ľudia opúšťajú ukrajinskú metropolu Kyjev vo štvrtok 24. februára 2022.Olena Kurylo po nálete ruských síl, ktoré poškodili bytový komplex neďaleko Charkova na Ukrajine 24. februára 2022.Dym stúpa z poškodeného radarového poľa, ktoré sa nachádza v priestoroch ukrajinskej vojenskej jednotky na predmestí Mariupoľu v Doneckej oblasti na juhovýchode Ukrajiny vo štvrtok 24. februára 2022.
Zobrazit galerii
(20)
Zpět
Sdílet
Diskuse