Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2022 17:30
Čas čtení 1:38
Richard Balog

Rihanna byla hvězdou posledních týdnů módy. Střídala jeden výrazný outfit za druhým

Rihanna byla hvězdou posledních týdnů módy. Střídala jeden výrazný outfit za druhým
Zdroj: Vianney Le Caer/Invision/AP
MÓDA RIHANNA
Uložit Uložené

Pro někoho jsou outfity Rihanny vulgární, jiní je považují za vrchol módního vkusu.

Rihanna si módu naplno užívá i během těhotenství. Důkazem byl už outfit, ve kterém oznámila, že s raperem A$AP Rockym očekávají příchod dítěte. 

Čtyřiatřicetiletá superstar v nastoleném trendu pokračovala celý únor a vyvrcholením byly outfity z posledních týdnů módy v evropských metropolích, kdy byla hvězdou v prvních řadách. Rihanna se během přehlídek značek Gucci, Off-White™ či Dior předvedla ve skvelých modelech.

A$AP Rocky je dlouholetým obdivovatelem práce návrháře Alessandra Micheleho a společně s Rihannou nechyběli na poslední přehlídce módního domu Gucci. Modely určené pro období podzim/zima 2022 si společně prohlédli z první řady a neunikli fotografům. 

Rihanna měla oblečený krátký latexový top s krajkovými rukávy, ručně malované kalhoty s motivem draka, kabát z umělé kožešiny a výraznou kovovou čelenku. Vše z dílen italské značky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Značka Off-White™ představila první kolekci bez Virgila Abloha a v hledišti byla řada celebrit včetně Rihanny s A$AP Rockym. Čtyřiatřicetiletá superstar se na přehlídce ukázala v kabátě z nové kolekce od značky Diesel, pod kterým měla oblečené krátké kožené šaty zpod rukou zesnulého Abloha. 

Nejdecentnější outfit za poslední měsíc doplnila o dlouhý náhrdelník od Louis Vuitton a kabelku z dílen módního domu Dior.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Off-White™ (@off____white)

Naopak na přehlídku módního domu Dior zavítala Rihanna v outfitu, ve kterém bylo vidět těhotenské břicho i intimní partie.

Budoucí máma se před objektivy fotografů postavila jen v průhledných šatech od francouzské značky, pod kterými měla krajkové spodní prádlo. Přes ramena měla přehozený kožený kabát. Celek doplnila o kozačky pod kolena od značky Amina Muaddi. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Rihanna nevynechala žádnou přehlídku značky, které jsou součástí portfolia konsorcia LVMH včetně prezentace nejnovějších modelů od britské návrhářky Stelly McCartney. Jak jinak, u modelů z předchozí kolekce jaro/léto 2022. 

Doporučeno
Tube girl, Riri i zostuzená Victoria Beckham. Toto jsou nejikoničtější momenty roku 2023 Tube girl, Riri i zostuzená Victoria Beckham. Toto jsou nejikoničtější momenty roku 2023 25. prosince 2023 7:00

V současnosti spíše podnikatelka než zpěvačka vsadila na výrazný tyrkysový overal se zvonovými kalhotami, který odhaloval i část jejího těhotenského břicha, oválné sluneční brýle a dlouhou bundu v tmavě zeleném odstínu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Návrhář Glenn Martens představil kromě skvělé kolekce značky Diesel také nové modely pod hlavičkou módního domu Y/Project, ve kterých Rihanna vyšla do pařížských ulic. Oblečený měla dlouhý kožený kabát s podšívkou z ovčího rouna, mikinu s kapucí a vysoké holínky ve stejné barvě. Šlo o kompletní look z přehlídkového mola a Riri vypadala skvěle. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Domů
Sdílet
Diskuse