Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2022 12:34
Čas čtení 0:40
Jakub Paulík

Mila Kunis a Ashton Kutcher přispějí na pomoc Ukrajině 3 miliony dolarů

ZAJÍMAVOSTI INVAZE NA UKRAJINĚ VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

Vysbírat chtějí dohromady 30 milionů dolarů.

Ashton Kutcher a Mila Kunis se přidali k hollywoodským párům, které posílají peníze na pomoc Ukrajině. Teprve nedávno Ryan Reynolds a Blake Lively přislíbili, že k humanitárním účelům přispějí rovným milionem dolarů. Manželské duo herců Ashton Kutcher a Mila Kunis se však „plácli přes kapsu“ ještě více.

Na pomoc Ukrajině totiž podle jejich videa na Instagramu věnují 3 miliony dolarů a své fanoušky vyzvali, aby přes GoFundMe přispěli také. Cílem je dosáhnout částky 30 milionů dolarů. Mila Kunis se podle vlastních slov považuje za Američanku, ale narodila se na Ukrajině.

Tvrdí, že ještě nikdy nebyla na svůj původ tak hrdá jako právě teď. Její manžel Ashton Kutcher ke slovům Kunis dodal, že je hrdým manželem Ukrajinky. Peníze nasbírané přes GoFundMe poputují společnostem Flexport a Airbnb, které pořizují materiální pomoc a ubytování pro uprchlíky.

„Ukrajinci jsou hrdí a stateční lidé, kteří si v době nouze zaslouží naši pomoc,“ napsala herečka na GoFundMe. Ukrajinu kromě Kunis a Kutchera dosud podpořilo několik známých hvězd, jako Arnold Schwarzenegger, Olga Kurylenko či Madonna.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashton Kutcher (@aplusk)

Domů
Sdílet
Diskuse