Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2022 6:33
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Studio Disney natočí pokračování letního hitu Free Guy s Ryanem Reynoldsem

Studio Disney natočí pokračování letního hitu Free Guy s Ryanem Reynoldsem
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Studio Fox potvrzuje, že svět Free Guy se rozšíří možná i o několik pokračování.

Steve Asbell, ředitel hollywoodského studia 20th Century Fox, v rozhovoru pro The Hollywood Reporter odhalil, že aktuálně čeká na finální návrh scénáře filmu Free Guy 2. Jde o pokračování loňského akčního blockbusteru se sci-fi prvky.

Doporučeno
RECENZE: The Batman RECENZE: The Batman 3. března 2022 13:30

Ryan Reynolds hrál ve filmu NPC (nehratelnou) postavu v počítačové hře, která začala vnímat svoji existenci a bojovala za práva videoherních postav. V naší recenzi jsme akční komedii udělili 8/10 a označili jsme ji za nejmilejší filmové překvapení roku. Snímek byl oblíbený i v kinech po celém světě, takže se diváci zřejmě těší na pokračování.

Nemusí přitom zůstat jen u jednoho pokračování. Ředitel studia Steve Asbell použil množné číslo, mluvil o několika filmech ze světa filmu Free Guy. Otázkou je jen to, zda je natočí režisér Shawn Levy, který se postaral i o jedničku, a zda hlavní roli opět ztvární Ryan Reynolds, nebo se děj posune jiným směrem.

Domů
Sdílet
Diskuse