Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu placeného partnerství.
9. března 2022 10:30
Čas čtení 2:53
Richard Balog

10 nejlepších tenisek s logem Nike, které můžeš mít doma do 24 hodin

10 nejlepších tenisek s logem Nike, které můžeš mít doma do 24 hodin
Zdroj: Antonia
MÓDA
Uložit Uložené

Footshop sice zavřel svoji kamennou prodejnu v Bratislavě, ale v nabídce online obchodu najdeš vše, co potřebuješ k zajímavému outfitu včetně nejčerstvějších párů tenisek.

Jaro se pomalu blíží a to znamená, že zimní boty můžeš odložit zpátky do krabice a poohlédnout se po nových teniskách. Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme proto vybrali 10 nejlepších párů s logem Nike, které jsou na pultech prodejen jen několik dní a snadno s nimi doplníš své outfity.

Nová provedení siluet Dunk High, Air Force 1 nebo Air VaporMax jsou skladem. Už víš, po kterém modelu sáhneš?

Doporučeno
Footshop představil trička s motivem ukrajinské vlajky. Výnos z prodeje pomůže lidem v nouzi Footshop představil trička s motivem ukrajinské vlajky. Výnos z prodeje pomůže lidem v nouzi 3. března 2022 10:30

Nike Blazer Low '77 Jumbo  2 499 Kč

Společnost Nike věnovala modelu Blazer v posledním období spoustu času a pozornosti, čehož výsledkem jsou například i tyto bílo-oranžové krásky ze semiše a hladké kůže. Přívlastek Jumbo je odkazem na ikonické logo značky, které v tomto případě nabralo obrovské rozměry a tenisky tím získaly novou tvář. Pozitivně hodnotíme vzhled i cenu pod úrovní 2 500 Kč. V nabídce online obchodu Footshop jsou aktuálně dostupné pouze v mužských velikostech 40 až 47,5.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Sculpt W  3 499 Kč

Naopak jen v ženských velikostech jsou dostupné tyto Nike Air Force 1 Sculpt ve světlém barevném provedení s názvem Sail. Návrháři v tomto případě vsadili na jednoduchost a výsledkem jsou nadčasové tenisky se svrškem z hladké kůže a semišovými detaily. Na rozdíl od klasických vysokých Air Force 1, vedení značky odstranilo popruh se zapínáním na suchý zip, což nám nevadí.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Sculpt W  3 799 Kč

V případě, že preferuješ výraznější tenisky, Nike Air Force 1 Sculpt jsou k dispozici také v tomto atraktivním světle modrém provedení. Jedná se o stejný model, akorát návrháři nahradili semišové panely za zrnitou kůži. Věříme, že tě od koupě neodradí ani cenovka, byla by to škoda...

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High 1985 SP  3 599 Kč

Od jednoho ikonického modelu k druhému – v případě značky Nike bys jen stěží hledal tenisky, které za sebou nemají kus historie. Důkazem je i modelová řada Dunk, která se po dlouhých letech ve stínu konečně vrátila na výsluní a návrháři představují nová barevná provedení.

Mezi nejčerstvějšími novinkami jsou Nike Dunk High 1985 SP s batikovaným efektem v černo-žluté kombinaci. Tenisky jsou dostupné v online obchodě Footshop v mužských i ženských velikostech za férovou cenu.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High 1985 SP  3 599 Kč

V rámci stejného balení, návrháři představili také výraznější variantu modelu Nike Dunk High 1985 SP. Černo-žlutou barevnou kombinaci vyměnili za modro-oranžovou na světlém podkladu. Vzhled tenisek je na první pohled extravagantní, ale to neznamená, že je snadno nezkombinuješ s kousky, které máš ve svém šatníku.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Low x Acronym®  3 759 Kč

Modelová řada Blazer podruhé, ovšem tentokrát pod dohledem návrháře Errolsona Hughe a značky Acronym®. Pokud jsi fanouškem techwearu a experimentální módní tvorby, tyto tenisky jsou jako stvořené pro tebe.

Hugh doplnil základní nízkou siluetu Blazer o výrazný plastový panel na patě, který je k teniskám připevněný pomocí kovových šroubů. Zajímavý je také perforovaný svršek ze semiše a barevné schéma.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max Furyosa W  3 999 Kč

Model Air Max Furyose patří mezi nejzajímavější teniskové novinky značky Nike. Návrháři je vyvinuli speciálně pro ženy a v nabídce online obchodu Footshop jsou aktuálně dostupné v tomto černo-červeno-bílém provedení. Přesně takhle si představujeme sportovní obuv, kterou využiješ v každodenních outfitech do školy i práce.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High 1985 SP x Undercover  4 099 Kč

Z Pařížského týdne módy až na pulty kamenných obchodů Footshop. Společnost Nike spojila síly s návrhářem Junem Takashim, respektive značkou Undercover a výsledkem jsou limitované Dunk High 1985 SP v černé barvě s bílými nápisy na patě a tečkovanou podrážkou. V jednoduchosti je krása a japonský návrhář nás o tom opětovně přesvědčil prostřednictvím těchto krásek.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 96 II W  4 599 Kč

Plný počet bodů od nás získaly i Nike Air Max 96 II ve světlých tónech. Návrhářský tým sportovního giganta vsadil na minimalismus a udělal dobře. Tenisky díky jednoduchému barevnému schématu snadno zkombinuješ s klasickými modrými riflemi, ale i volnými kalhotami.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air VaporMax Evo  6 079 Kč

Závěr nejlepších teniskových novinek značky Nike si pro sebe získal model Air VaporMax Evo v odstínech šedé, bílé a černé. Cenovka je přímo úměrná použitým technologiím včetně Air Sole, materiálům a kvalitě zpracování. Jedná se o sportovní záležitost s futuristickými liniemi, se kterou se rozhodně neztratíš v davu. Dostupná je také celočerná varianta.

Footshop
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka tenisek značky Nike
Předplať si REFRESHER+ a díky dostupným benefitům získej slevu 15 % na nákup v online obchodě Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse