Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2022 14:17
Čas čtení 0:56
Viktor Kniš

Kanye West vydává bláznivý vizuál k úspěšné skladbě Hurricane, obešel se bez přítomnosti The Weeknda a Lil Babyho

Kanye West vydává bláznivý vizuál k úspěšné skladbě Hurricane, obešel se bez přítomnosti The Weeknda a Lil Babyho
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
HUDBA KANYE WEST
Uložit Uložené

Singl s názvem Hurricane si vysloužil nominaci na Grammy 2022 v kategorii melodický rapový výkon.

Kanye West dal v posledních týdnech svým fanouškům na Instagramu opravdu zabrat, dočkali jsme se těžko vysvětlitelného útoku na bývalou manželku a její blízké okolí. Vedle toho však slavný raper vydal i pokračování projektu Donda, kterým se rozhodl bojkotovat komerční streamovací služby jako Spotify a Apple Music.

Podle statistik se mu to sice finančně v prvních dnech od vydání vyplatilo, otázkou však je dlouhodobý úspěch na platformě Stem Player, kterou nevyužívá zdaleka tolik posluchačů. Nyní se připomíná novým klipem, informoval magazín Rolling Stone.

Doporučeno
John Lennon, Bob Marley, The Doors, U2 nebo Pink Floyd. Kdo nazpíval ty nejlepší protiválečné písně? John Lennon, Bob Marley, The Doors, U2 nebo Pink Floyd. Kdo nazpíval ty nejlepší protiválečné písně? 9. března 2022 9:30

Paradoxně se Kanye West připomíná videoklipem ke staršímu albu z minulého roku, které na streamovacích službách přece jen najdeme. Tahounem alba Donda s černočerným coverem byla právě skladba Hurricane, která nyní dostává alternativní vizuál z jiné reality.

Singl s názvem Hurricane si vysloužil nominaci na Grammy 2022 v kategorii melodický rapový výkon a zdá se, že samotný Kanye West ani The Weeknd a Lil Baby, kteří na skladbě hostovali, zatím neprotestují, i když v minulosti měli k prestižním cenám zásadní výhrady. Z nového klipu své kolegy Kanye vynechal.

Ye dokonce ještě nedávno močil na sošku Grammy a stěžoval si na rasismus, který podle něj v tomto odvětví převládá.

Kanye West se po rozvodu s Kim Kardashian začal prostřednictvím sociálních sítí vyjadřovat k tomu, jak jeho exmanželka vychovává své děti, útočil na jejího současného partnera a několik dalších lidí, kteří se s populární dvojicí kamarádí. Ukončil proto například spolupráci s dlouholetým spolupracovníkem Kid Cudim.

Domů
Sdílet
Diskuse