Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2022 9:55
Čas čtení 1:29
Adéla Ježková

Kim Kardashian vzkázala ženám, ať „zvednou zadek a jdou pracovat“. Stala se terčem kritiky

Kim Kardashian vzkázala ženám, ať „zvednou zadek a jdou pracovat“. Stala se terčem kritiky
Zdroj: Getty Images/Presley Ann
NEWS KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Kim Kardashian dala několik kontroverzních rad začínajícím podnikatelkám a na sociálních sítích se na ni sesypala vlna kritiky.

„Pro ženy v podnikání mám tu nejlepší radu. Zvedněte svou zas*anou p*del a pracujte. Vypadá to, že dneska se nikomu nechce pracovat,“ uvedla americká televizní osobnost, modelka a podnikatelka Kim Kardashian v rozhovoru pro Variety, kterého se účastnily i její sestry Khloe a Kourtney a matka Kris Jenner.

Jí samotnou přitom podle kritiků, na které odkazuje server News, provází charakteristika, že „je slavná jen proto, že je slavná“. Což Kim dle svých slov „vůbec nezajímá“Dřu jako kůň. Pokud si to myslíte, tak je mi to líto, ale nemám na to energii. Nemusíme zpívat, tančit ani hrát, můžeme žít život – a hele, vychází nám to to,“ dodala.

Doporučeno
Facebook a Instagram údajně povolí příspěvky, které vyzývají k násilí proti ruským okupantům a Putinovi Facebook a Instagram údajně povolí příspěvky, které vyzývají k násilí proti ruským okupantům a Putinovi 11. března 2022 9:25

Poté, co Kris a Kourtney souhlasily s Kiminým prohlášením, pokračovala: „Musíte se obklopit lidmi, kteří chtějí pracovat.“

„Buďte v dobrém pracovním prostředí, kde všichni milují to, co dělají. Máte jen jeden život,“ dodala Kim. 

Nemáte ponětí, jak funguje skutečný svět, tvrdí kritici

Zatímco Kimina rodina s jejím názorem souhlasila, na sociálních sítích se na ni snesla vlna kritiky. Průměrná žena totiž nemá stejné výhody jako slavné sestry. Podle kritiků na sociálních sítích Kim a její sestry „nemají ponětí, jak funguje skutečný svět“.

„V roce 2015 jsem pracovala jako redaktorka pro aplikace Kardashianových v Los Angeles. Pracovala jsem ve dne v noci a o víkendech, mohla jsem si dovolit pouze potraviny z obchodu za 99 centů, nejednou jsem volala, že jsem ,nemocná', protože jsem neměla na benzín, abych se dostala do kanceláře,“ popsala na Twitteru redaktorka Jessica DeFino.

„Ne, já mám tu nejlepší radu: narodit se do bohaté rodiny, nechat si udělat tunu plastických operací, natočit a pak vydat naaranžovanou sexuální nahrávku, z této plánované slávy udělat ,reality' show, kde budou zneužívat mladší sestry, a... viola!“ opřel se do Kim na Twitteru také americký komik David Cross.

Domů
Sdílet
Diskuse