Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu placeného partnerství.
16. března 2022 10:30
Čas čtení 2:47
Richard Balog

Toto jsou nejlepší jarní tenisky. Doplň svou sbírku o žhavé novinky od značek Adidas, Converse či Hoka One One®

Toto jsou nejlepší jarní tenisky. Doplň svou sbírku o žhavé novinky od značek Adidas, Converse či Hoka One One®
Zdroj: Asphalt Gold
MÓDA
Uložit Uložené

Nastal čas vyměnit pevnou zimní obuv za lehké modely tenisek. Sáhneš po ověřených siluetách, nebo vyzkoušíš neokoukané novinky?

Jaro oficiálně začíná už tuto neděli 20. března a věříme, že podle toho bude vypadat i počasí. Vybrali jsme nejzajímavější páry tenisek z nabídky online obchodu Footshop, které jsou jako stvořené do následujících týdnů, ať už díky barevným provedením nebo materiálovým úpravám. 

Bez zbytečného zdržování se přesuneme k samotné plejádě stylových tenisek, díky kterým povýšíš své každodenní outfity na zcela nový level. Stačí si vybrat svého favorita.

Doporučeno
Obuv z týdnů módy byla ve znamení fotbalových sálovek Gucci, futuristických tenisek Givenchy a extravagance Versace Obuv z týdnů módy byla ve znamení fotbalových sálovek Gucci, futuristických tenisek Givenchy a extravagance Versace 13. března 2022 10:30

Adidas

Na úvod jsme vybrali tenisky z dílen značky, jejíž logo se třemi proužky zná celý svět. Siluety Adidas jsou symbolem originality, jedinečnosti a perfektně vyjadřují osobnost i individualitu svých nositelů.

Z nabídky online obchodu Footshop jsme vybrali minimalistické retro krásky z linie Adidas Originals, ale také futuristický model zpod rukou návrháře Yohjiho Yamamota pod hlavičkou divize Y-3, ve kterém se neztratíš v žádném davu.

Mysleli jsme na všechny, kteří chtějí během příštích týdnů vypadat stylově a zároveň si užívat maximálního komfortu během celého dne.

Adidas Originals Stan Smith 2 499 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Her Court W  2 899 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Shadowturf  3 399 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Premiere  5 299 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Y-3 Shiku Run  8 499 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse

Příchod jara oslavují i ​​ve firmě Converse a to limitovanými kolekcemi oblečení, ale zejména novými provedeními tenisek, které lidé nosí již více než 100 let a stále jsou velkým trendem. 

My jsme se rozhodli zaměřit pozornost na jednu siluetu — Run-Star Hike High Platform, která patří mezi nejvyhledávanější kousky značky Converse. Vybrali jsme variantu z recyklovaných materiálů v hnědém odstínu a také žakárová provedení zahalená ve světle zelených, respektive růžových tónech. Produkty jsou dostupné v mužských i ženských velikostech za férové ​​ceny.

Converse Run-Star Hike High Platform (Recycled Polyester)  2 899 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run-Star Hike High Platform  3 099 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run-Star Hike High Platform  3 099 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One®

Značka Hoke One One® patří mezi přední hráče na trhu s běžeckým vybavením a jejich teniskám podlehl například i Kanye West. Dnes si ukážeme novinky, ve kterých si následující jarní týdny užiješ s úsměvem na tváři i v případě, že v teniskách strávíš většinu ze dne. 

Zakladatelé Hoke One One® měli za cíl zlepšit časy svých vytrvalostních závodů navržením obuvi, se kterou poběží rychleji a snadněji z kopce – při přemýšlení, jak toho docílit, menším omylem objevili běžecké tenisky, které snadno zkombinuješ i v rámci každodenních outfitů. Tedy v případě, že nenosíš oblek. Toto jsou modely z nabídky online obchodu Footshop, které můžeš mít doma do 24 hodin.

Hoka One One® Clifton L  4 159 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One® Bondi L W  4 659 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One® Bondi X  5 399 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo

Aby nebyl výběr nejlepších párů tenisek jen o sportovních modelech, vybrali jsme také luxusní kousky z dílen módního domu Kenzo. Vsadili jsme na trojici odlišných siluet a materiálových úprav, ze kterých si přijdou na své muži i ženy. 

Naším favoritem je poslední silueta Low-Top, kterou designérský tým značky navrhl podle retro basketbalových tenisek a použil atraktivní kombinaci barev. Atraktivní jsou také sofistikované Slip-On krásky ve světle hnědém provedení a bílé plátěnky s výraznými akcenty určené výhradně pro ženské nohy. 

Vyšší cenovky odpovídají velikosti značky, použitým materiálům a kvalitě zpracování. Při dobrém zacházení ti tyto tenisky vydrží několik jarních sezón.

Kenzo Slip-On  4 599 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo Low-Top 6 699 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo Low-Top  7 699 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike 

Závěr výběru jsme věnovali modelům tenisek s ikonickým swooshem, jejichž technologie a inovace ohromují svět již více než 50 let. Značka Nike je fenoménem a v nabídce online obchodu Footshop najdeš téměř všechny novinky včetně limitovaných párů s logem Air Jordan, které vedení firmy představí.

Jelikož se pomalu blíží jaro, tentokrát jsme vybrali provedení, která — ať už svými barvami, nebo materiálovými úpravami — korespondují s tímto ročním obdobím. Těšit se můžeš na kožené Air Force 1 v bílé barvě, retro Air Max 96 II, ale také sportovní krásky Air VaporMax ve dvou odlišných variantách. Které z těchto tenisek obohatí tvou sbírku?

Nike Air Force 1 Sculpt W  3 699 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 96 II  4 599 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95 W  4 999 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air VaporMax 2021  5 949 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air VaporMax EVO  6 079 Kč

Footshop
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a získej díky dostupným benefitům slevu 15 % na nákup v online obchodě Footshop.
Doporučeno
10 nejlepších tenisek s logem Nike, které můžeš mít doma do 24 hodin 10 nejlepších tenisek s logem Nike, které můžeš mít doma do 24 hodin 9. března 2022 10:30
Domů
Sdílet
Diskuse