Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2022 13:52
Čas čtení 1:01
Adam Novosad

Kanye West a Pete Davidson mohou vydělat každý 30 milionů, pokud se utkají v boxu. Jake Paul jim nabízí exkluzivní zápas

Kanye West a Pete Davidson mohou vydělat každý 30 milionů, pokud se utkají v boxu. Jake Paul jim nabízí exkluzivní zápas
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
NEWS KANYE WEST PETE DAVIDSON
Uložit Uložené

Jake Paul se rozhodl vstoupit do konfliktu Kanyeho Westa i Petea Davidsona, prý aby ochránil děti Kim Kardashian.

Slovní přestřelka mezi, kterou mezi sebou spustili Pete Davidson a Kanye West, inspirovala youtbera a boxera Jakea Paula, aby si pro ně připravil nabídku na souboj v ringu.

Jake Paul navrhuje oběma mužům po 30 milionů dolarů, pokud kývnou na nabídku postavit se do ringu a vyřešit svůj konflikt pěstmi namísto slovy. „Mám garantováno 30 milionů pro Kanyeho a 30 milionů pro Petea,“ napsal Paul na svém Twitteru. Oběma navíc přislíbil bonusy za počet zakoupených pay-per-view vstupenek, které by se mohly vyšplhat k desítkám milionů. Zápas by měl podle něj trvat 6 kol.

„Pojďme vyřešit tento konflikt jako chlapi předtím, než to bude mít na děti ještě větší dopad,“ konstatoval Paul se slovy, že před zápasem bude odměny garantovat prostřednictvím bankovního účtu prostředníka, kam uloží po 30 milionů pro každého z nich.

Mezi Davidsonem a Westem se v posledních měsících stupňuje napětí od chvíle, kdy začal Davidson randit s Kim Kardashian, která loni požádala o rozvod. Manželství se známým raperem už podle ní nefunguje, a tak není důvod zůstávat v něm.

Doporučeno
 Je v zajetí psychopata, nebo se jen snaží o umělecký projev? Poznej manželku Kanyeho Westa Biancu Censori Je v zajetí psychopata, nebo se jen snaží o umělecký projev? Poznej manželku Kanyeho Westa Biancu Censori 6. března 2024 9:00

West opakovaně Davidsona veřejně zesměšňoval a urážel, zatímco komik nově poslal raperovi fotografii přímo z postele Kim Kardashian a navrhl mu osobní setkání, aby konflikt vyřešili v soukromí.

Domů
Sdílet
Diskuse