Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2022 10:28
Čas čtení 0:41
Martin Adam Pavlík

Markíza odvysiela ukrajinský komediálny seriál, v ktorom sa preslávil prezident Volodymyr Zelenskyj

Markíza odvysiela ukrajinský komediálny seriál, v ktorom sa preslávil prezident Volodymyr Zelenskyj
Zdroj: Studiya Kvartal-95
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Seriál bude aj na Voyo so slovenskými titulkami.

Podľa portálu Živé.sk TV Markíza získala vysielacie práva na komediálny seriál Sluha národa, v ktorom sa ako herec preslávil súčasný prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj. Pre portál to potvrdila samotná televízia, pričom údajne získala televízne aj streamovacie práva. Seriál preto bude aj na Voyo so slovenskými titulkami.

Ukrajinský seriál, o ktorý má záujem viacero vysielateľov v Európe, rozpráva príbeh stredoškolského učiteľa (stvárnil ho práve Zelenskyj), z ktorého sa stane prezident. Zaujímavé je, že Zelenskyj po účinkovaní v tomto seriáli založil na Ukrajine politickú stranu s podobným názvom Sluha ľudu a stal sa prezidentom aj v skutočnom živote. 

Zelenskyj
Zdroj: TASR/AP


Zatiaľ nie je známe, kedy televízia seriál odvysiela, no portálu Živé.sk prezradila, že o všetkom bude včas informovať. Seriál Sluha národa vznikol v roku 2015 a má 51 epizód, pričom jeden diel trvá len necelú polhodinu.

O rok neskôr vznikol na motívy seriálu aj celovečerný film s názvom Sluha národa 2, kde si Zelenskyj taktiež zahral hlavnú rolu. Režíroval ho Alexej Kirjuščenko a trvá 100 minút.

Seriál si však môžeš už teraz pozrieť na slovenskom Netflixe. 

Domů
Sdílet
Diskuse