Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2022 11:40
Čas čtení 0:52
Ivan Koribanič

Herečka Evan Rachel Wood zveřejnila petici za odstranění videoklipu, ve kterém ji údajně znásilnil Marilyn Manson

Herečka Evan Rachel Wood zveřejnila petici za odstranění videoklipu, ve kterém ji údajně znásilnil Marilyn Manson
Zdroj: Getty Images/E. Charbonneau/Staff
OSOBNOSTI MARILYN MANSON SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Samotný zpěvák zatím všechna obvinění popírá.

Herečka a aktivistka Evan Rachel Wood sdílela prostřednictvím YouTube petici. V ní žádá odstranění videa k písničce Marilyna Mansona „Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand)“ z roku 2007, píše NME.

Doporučeno
10 bizarních zajímavostí o Marilyn Mansonovi: kouření lidských kostí, močení na fanoušky, týrání či vyhrožování smrtí 10 bizarních zajímavostí o Marilyn Mansonovi: kouření lidských kostí, močení na fanoušky, týrání či vyhrožování smrtí 10. prosince 2021 12:30

Její petice vychází již z dřívějšího tvrzení. Ve svém novém dokumentu totiž tvrdí, že byla v klipu znásilněna. Samotnou petici spustila Victoria Ambrose. Ta se označuje za obhájkyni obětí domácího násilí.

Ambrose v petici tvrdí, že video by nemělo být na YouTube povoleno a volně šiřitelné. Video totiž zobrazuje Mansona, který proti vůli Evan Wood znásilňuje herečku.

Petice má v současnosti přes 33 tisíc podpisů. Přestože je videoklip stále volně přístupný, mluvčí YouTube Jack Malon uvedl, že platforma celou situaci důsledně monitoruje. V případě prokázání těchto tvrzení je YouTube připraven zakročit.

Evan Rachel Wood veřejně obvinila Mansona ze sexuálního zneužití ještě v roce 2021. Nezávisle na ní obvinily Mansona i další ženy. Wood přitom zpěváka žaluje i v souvislosti s obchodováním s lidmi a fyzického násilí.

Doporučeno
Marilyn Manson podal na herečku Evan Rachel Wood trestní oznámení za pomluvu. Tvrdí, že si sexuální násilí vymyslela Marilyn Manson podal na herečku Evan Rachel Wood trestní oznámení za pomluvu. Tvrdí, že si sexuální násilí vymyslela 4. března 2022 6:34

Například Mansonova bývalá asistentka Ashley Walters ho žaluje za sexuální napadení, ublížení na zdraví a obtěžování.


Marilyn Manson všechna tato obvinění popírá. Své žalobce obvinil z „koordinovaného útoku proti němu”. Po těchto obviněních Mansona opustila jeho nahrávací společnost Loma Vista i jeho dlouholetý manažer Tony Ciulla.

Samotný Manson žaluje Evan Wood za pomluvy a emocionální utrpení i odcizení identity přes internet.

Domů
Sdílet
Diskuse