Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2022 11:45
Čas čtení 1:05
Vojtěch Vanda

Silvia Dellai vystřídá v Like Housu 3 Dominiku Myslivcovou

Silvia Dellai vystřídá v Like Housu 3 Dominiku Myslivcovou
Zdroj: FTV Prima
OSOBNOSTI LIKE HOUSE 3
Uložit Uložené

Ve vile dojde k plánované změně. Influencerka Dominika Myslivcová po třech týdnech konči ve třetí řadě reality show Like House.

Ve vile dochází ke změně. Po třech týdnech se s diváky reality show Like House 3 rozloučí růžová influencerka Dominika Myslivcová. Podle serveru Lajk.cz se jedná o plánovanou změnu. Její místo ve vile zaujme další známá osobnost, která se proslavila zejména svým hraním ve filmech pro dospělé a v poslední době také snahou prosadit se v bojových sportech – Silvia Dellai.

Doporučeno
Like House se dnes vrací na obrazovky. Ve třetí sérii bude o půl milionu korun soutěžit i Dominika Myslivcová Like House se dnes vrací na obrazovky. Ve třetí sérii bude o půl milionu korun soutěžit i Dominika Myslivcová 7. března 2022 17:04

Přestože se jí mezi mladými influencery zalíbilo, vilu Like House 3 a obrazovky televize Prima opustí. Už 28. března by měla odejít Dominika Myslivcová. Konkrétní důvod, proč se tak děje, však server Lajk.cz neuvedl. 

„Řeknu vám, než jsem do tohoto projektu šla, tak se mě lidi okolo neustále ptali, jak to budu vlastně zvládat s partičkou mladších tiktokerů a že se v tom Like Housu prostě zblázním. Ale víte co? Ja si to normálně užívám!“ napsala na začátku natáčení Myslivcová. „No, nikdy by mě nenapadlo, že se tady nabiju pozitivní energii víc než na Maledivách (...) Každopádně, omládla jsem tady tak o 10 let!“ vzkázala svým sledujícím na Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominika Myslivcová (@dominikamyslivcova)

Místo ní zaujme místo ve vile Silvie Dellai, která se proslavila zejména jako pornoherečka. Dnes se však snaží i o kariéru DJky a aklimatizaci v bojových sportech. Příchodu do vily se údajně nebojí, jisté pochybnosti zde ale jsou. 

„Trochu se bojím toho prvního momentu, až se tam objevím. Jsem zvědavá, jak se ostatní zatváří,“ zmínila. Sama sebe popisuje jako horkou krev, ale ovládat se prý zvládá. O čemž se vlastně mohou diváci sami přesvědčit od příštího týdne v pondělí, kdy do domu plného influencerů italská rodačka nastoupí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Silvia Dellai (@silviadellai.official)

Domů
Sdílet
Diskuse