Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2022 14:06
Čas čtení 0:51
Ema Stanovská

Letadlo s Miley Cyrus zasáhl blesk. Posádka musela nouzově přistát

Letadlo s Miley Cyrus zasáhl blesk. Posádka musela nouzově přistát
Zdroj: Presley Ann/WireImage
NEWS MILEY CYRUS
Uložit Uložené

Zpěvačka musela zrušit své vystoupení na paraguayském festivalu Asunciónico.

Letadlo, ve kterém letěla zpěvačka Miley Cyrus, bylo nuceno nouzově přistát poté, co ho v úterý večer zasáhl blesk. Informuje o tom Fox News.

Miley cestovala do Paraguaye, kde měla být headlinerkou druhého dne hudebního festivalu Asunciónico. Své plány však musela zrušit.

„Moji fanoušci a všichni, kdo se doslechli o mém létě do Asunciónu – zastihla nás velká neočekávaná bouře a naše letadlo zasáhl blesk. Můj štáb, kapela, přátelé a rodina, kteří cestovali se mnou, jsou po nouzovém přistání v bezpečí,“ napsala zpěvačka na Twitteru s videem, kde je vidět bouři přímo z paluby letadla.

„Bohužel, nepodařilo se nám přiletět do Paraguaye. Miluji vás,“ doplnila s emotikonem zlomeného srdce. Fanoušci v komentářích vyjádřili své zklamání, ale také úlevu, že všechno dobře dopadlo.

Asunciónico je jeden z největších paraguayských rockových festivalů, který se koná každý březen. Podle místních zpráv se očekávalo, že vystoupení Miley Cyrus přitáhne velký dav.

Domů
Sdílet
Diskuse