Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2022 16:08
Čas čtení 1:01
Tereza Patočková

Švýcaři podepisují petici za vyhoštění údajné milenky Putina. Přirovnávají ji k partnerce Hitlera

Švýcaři podepisují petici za vyhoštění údajné milenky Putina. Přirovnávají ji k partnerce Hitlera
Zdroj: Getty Images / Sasha Mordovets
NEWS INVAZE NA UKRAJINĚ RUSKO VÁLKA NA UKRAJINĚ VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Švýcaři pro vyhoštění údajné milenky Putina – Aliny Kabajevové, založili petici pod názvem „připojte Evu Braunovou k jejímu vůdci,“ přirovnávají ji tím k partnerce Adolfa Hitlera. Petici již podepsalo pře 60 tisíc lidí.

Obyvatelé Švýcarska žádají o zrušení víza pro údajnou dlouholetou milenku ruského prezidenta Vladimira Putina. Dvojnásobná olympijská medailistka v moderní gymnastice Alina Kabajevová se totiž ukrývá v přísně střežené horské chatě poblíž Lugana. Ona a její čtyři děti, které by podle bulvárních médií měla mít právě s Putinem. Informoval o tom server iRozhlas.cz

Švýcaři pro vyhoštění Kabajevová založili petici pod názvem „připojte Evu Braunovou k jejímu vůdci,“ přirovnávají ji tím k partnerce Adolfa Hitlera. Petici již podepsalo pře 60 tisíc lidí. 

Kabajevová reprezentovala Rusko na Olympiádě v moderní gymnastice a vyhrála i několik medailí. Později vstoupila do politiky a v Putinově straně Jednotné Rusko obsadila na osm let poslanecké křeslo a právě tam se také potkala s ruským prezidentem. 

Doporučeno
Mučili ho, bili a údajně i znásilnili. Videa moldavského tiktokera tančícího v ukrajinské uniformě válcují internet Mučili ho, bili a údajně i znásilnili. Videa moldavského tiktokera tančícího v ukrajinské uniformě válcují internet 17. července 2023 6:00

V roce 2008 přinesl ruský bulvární tisk Moskovskij Koresponděnt informaci, že prezident se tajně stýká s o polovinu let mladší milenkou Alinou Kabajevovou, a že se dokonce chystá svatba. Noviny krátce nato oznámily svůj konec, protože se jejich vlastník dostal do blíže nespecifikovaných „finančních potíží“.

Kabajevová se následně usadila ve Švýcarsku, kde vychovává čtyři děti. Sedmiletá dvojčata a další dva syny. Všechny potomky by přitom měla podle zdrojů, které se nedají oficiálně ověřit, mít právě s Putinem.

„Alina má s Vladimirem Putinem dvojčata a dva malé kluky, kteří se narodili ve Švýcarsku,“ informoval letos například web News.com. „Všechny děti mají švýcarské pasy a myslíme, že Alina také,“ dodal server

Domů
Sdílet
Diskuse