Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2022 21:08
Čas čtení 0:48
Ivan Koribanič

Diddy potvrdil, že Will Smith a Chris Rock se po facce během Oscarů udobřili

Diddy potvrdil, že Will Smith a Chris Rock se po facce během Oscarů udobřili
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard
FILMY A SERIÁLY OSCAŘI 2022 WILL SMITH
Uložit Uložené

Rock si během prezentování dokumentárních filmů vystřelil z manželky Willa Smithe Jady Pinkett Smith, které vypadaly vlasy.

Jeden z uvaděčů Oscarů Diddy pro PageSix řekl, že Will Smith a Chris Rock urovnali svůj spor po konfliktu během 94. ročníku udělování Oscarů.

Rock si během prezentování dokumentárních filmů vystřelil z manželky Willa Smithe Jady Pinkett Smith, které vypadaly vlasy. Komik o ní řekl, že se nemůže dočkat, až ji uvidí hrát ve filmu G. I. Jane 2. Jedná se o film z roku 1997, kde hrála Demi Moore s vyholenou hlavou.

Doporučeno
VIDEO: Will Smith během Oscarů udeřil do tváře Chrise Rocka, protože vtipkoval o jeho ženě VIDEO: Will Smith během Oscarů udeřil do tváře Chrise Rocka, protože vtipkoval o jeho ženě 28. března 2022 7:08

Will Smith se nejprve vtipu zasmál, následně však vyšel na pódium, kde dal Rockovi facku. Poté, co se herec vrátil na své místo, zakřičel na Rocka: „Neber si jméno mé manželky do huby!“


Jeden z redaktorů se po ceremoniálu zeptal Smithe, jak se mu daří po facce a vítězství Oscara. „Všechno je to láska,” odpověděl herec. Během svého projevu se Smith omluvil přítomným a svým kolegům za své chování. Organizátoři vydali později vyjádření, ve kterém se uvádí, že netolerují žádné násilí v jakékoli podobě.

Domů
Sdílet
Diskuse