Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2022 17:18
Čas čtení 0:47
Ilona Hobzová

Patnáctiletý mladík naboural auto, které vzal svému otci. Policisté mu naměřili přes jedno promile

Patnáctiletý mladík naboural auto, které vzal svému otci. Policisté mu naměřili přes jedno promile
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Nehoda se stala v ulici Anežky České v Krásném Březně.

V pondělí dopoledne vyjížděli dopravní policisté z Ústeckého kraje k nehodě, ke které došlo v ulici Anežky České v Krásném Březně. Ukázalo se, že z místa nehody utekl patnáctiletý mladík, který vzal auto svému otci. Policie ho brzy vypátrala, při dechové zkoušce na alkohol mu naměřila přes jedno promile. Čelí podezření ze dvou trestných činů. Policie o tom informovala v tiskové zprávě.

Doporučeno
Opilý řidič mopedu narazil do auta a hlavou rozbil čelní sklo. Vyvázl bez zranění Opilý řidič mopedu narazil do auta a hlavou rozbil čelní sklo. Vyvázl bez zranění 26. března 2022 17:36

Usedl za volant vozidla a ještě se opil

Patnáctiletý chlapec se za volant vozidla Škoda Felicie posadil se svým bratrem. „Po projíždění ulicemi ovšem na křižovatce v ulici Výstupní 15letý mladík nezvládl řízení, s vozidlem vyjel mimo komunikaci, kde narazil do okrasného stromu. Naštěstí nikdo nebyl zraněn. Chlapci vzali samozřejmě hned nohy na ramena a utekli domů,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Policie si pro mladíka velmi brzy přijela rovnou domů. „Rychlost vypátrání byla velká z toho důvodu, že vozidlo vzal svému otci,“ sdělila mluvčí a dodala, že při dechové zkoušce na alkohol strážníci chlapci naměřili přes jedno promile

„Vzhledem k tomu, že je chlapci již 15 let a je tedy trestně odpovědný, tak v tuto chvíli čelí podezření ze dvou trestných činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a Neoprávněného užívání cizí věci,“ doplnila Hyšplerová.

Domů
Sdílet
Diskuse