Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2022 19:21
Čas čtení 0:49
Ilona Hobzová

Ezra Miller byli zatčeni kvůli výtržnictví v baru na Havaji

Ezra Miller byli zatčeni kvůli výtržnictví v baru na Havaji
Zdroj: Elisabetta Villa/Getty Images
NEWS EZRA MILLER SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Informoval o tom deník The Guardian.

Ezra Miller, kteří se proslavili rolemi ve filmu Liga spravedlnosti nebo sérií Fantastická zvířata, byli zatčeni policií poté, co se dopustili výtržnictví v havajském baru. Na incident upozornil deník The Guardian. Po zaplacení kauce byli propuštěni. Tamní policie o tom informovala i na svých stránkách.

Ezra Miller v roce 2018 prohlásili, že jsou nebinární osobou. Neidentifikují se ani jako muž, ani žena. Preferují zájmeno „oni“.

Havajská policie uvedla, že Millera zatkla v pondělí ráno poté, co obdržela oznámení o výtržnictví v baru v Silva Street. Zatímco ostatní hosté baru zpívali karaoke, Miller byli podle informací policie rozrušení. Miller následně začali sprostě nadávat a sebrali mikrofon jedné z žen. Následně obtěžovali muže, který v baru hrál šipky. Majitel baru se Millera neúspěšně pokoušel uklidnit.

Ezra Miller byli zatčeni a obviněni ze dvou trestných činů výtržnictví a obtěžování. Miller následně zaplatili kauci ve výši pět set dolarů a byli propuštěni. 

Doporučeno
Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku 11. dubna 2024 12:00

Pro Millera nejde o první incident. V roce 2020 se na internetu objevily záběry z baru na Islandu, na kterých Miller škrtí ženu. Podle zdrojů z okolí šlo o důsledky hádky, Miller byli následně z baru vyvedeni. 

Domů
Sdílet
Diskuse