Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2022 8:45
Čas čtení 0:48
Jakub Paulík

The Rock navrhl Thoru Björnssonovi společný trénink. Jejich debata na Twitteru pobavila fanoušky

The Rock navrhl Thoru Björnssonovi společný trénink. Jejich debata na Twitteru pobavila fanoušky
Zdroj: Getty Images/Chris Ryan/Corbis
ZAJÍMAVOSTI DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Thor Björnsson se na Instagramu pochlubil tím, že mu odepsal legendární The Rock.

Dwayne Johnson alias The Rock na Twitteru naznačil, že by si někdy mohl zacvičit společně s Thorem Björnssonem, známým jako The Mountain z Game of Thrones. Krátkým tweetem tak nepotěšil pouze miliony sledujících, ale i samotného Thora, který, jak sám přiznal, je Johnsonův velký fanoušek.

Vše odstartoval Thorův příspěvek, ve kterém si stěžoval na únavu a brzké vstávání ve 4 hodiny ráno. Následně označil Dwayna Johnsona a zeptal se ho, zda už v této době náhodou necvičí v posilovně.

Doporučeno
Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil Legendární MMA bojovník Cro Cop ničil soupeře brutálními kopy do hlavy. „Lámal jsem kosti a trhal svaly,“ prohlásil 12. prosince 2021 7:00

The Rock ho však vyvedl z omylu a odepsal, že každý den začíná cvičit „až“ v 5 hodin, ale vstává o hodinu dříve. „Vážím si tvé odpovědi, šampione! Jsem tvůj obrovský fanoušek a miluji tvou práci!“ reagoval Mountain na odpověď Rocka. Tweetem od Rocka se krátce nato pochlubil fanouškům i na Instagramu.

„Tato absolutní legenda dnes odpověděla na můj tweet. Těším se na ten trénink,“ prozradil Mountain svým sledovatelům na Instagramu. Zdá se tedy, že i slavné celebrity jako Thor Björnsson mají své idoly.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Dwayna Johnsona
–  V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé dobrodružné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
10 nejlepších filmů a seriálů o zombies
Domů
Sdílet
Diskuse