Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2022 9:50
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Netflix po facce na Oscarech údajně pozastavil natáčení filmu Willa Smithe

Netflix po facce na Oscarech údajně pozastavil natáčení filmu Willa Smithe
Zdroj: Getty Images Europe/Matthias Nareyek/Stringer
NEWS NETFLIX OSCAŘI 2022 WILL SMITH
Uložit Uložené

Netflix údajně pozastavil natáčení filmu Fast and Loose, v němž si měl hlavní roli zahrát Will Smith. Stalo se tak poté, co dal herec facku Chrisi Rockovi během předávání Oscarů. Film však měl problémy už před incidentem.

Will Smith má další problém, píše Complex. Poté, co během Oscarů vlepil facku moderátorovi Chrisi Rockovi, který si utahoval ze Smithovy ženy, se hollywoodský herec musel hned několikrát omluvit, rezignoval na členství ve filmové akademii a jak se zdá, přišel i o nový biják, který vznikal pod taktovkou Netflixu.

Podle zdrojů portálu The Hollywood Reporter přerušil streamovací gigant natáčení snímku Fast and Loose, v němž si měl Smith zahrát hlavní roli, a to na dobu neurčitou.

Doporučeno
Will Smith kvůli facce na Oscarech rezignoval na členství ve filmové akademii Will Smith kvůli facce na Oscarech rezignoval na členství ve filmové akademii 2. dubna 2022 9:04

Natáčení bylo v ohrožení už několik dní před incidentem, neboť režisér David Leitch projekt opustil a šel se věnovat natáčení snímku Fall Guy společnosti Universal. Producenti proto začali hledat náhradu, nicméně po událostech na 94. udílení cen Akademie se Netflix rozhodl dát film Fast and Loose k ledu.

Akční snímek měl vyprávět příběh zločineckého šéfa jménem John Riley, který trpí ztrátou paměti a žije dvojím životem. Média uvádějí, že Will Smith přijde také o angažmá ve filmu Bad Boys 4, který měl vzniknout pod společností Sony. I ta však prý od filmu opustila poté, co Will Smith udeřil Chrise Rocka.

Domů
Sdílet
Diskuse