Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. dubna 2022 19:04
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Film Bad Boys 4 údajně dostal kvůli facce Willa Smithe na Oscarech stopku

Film Bad Boys 4 údajně dostal kvůli facce Willa Smithe na Oscarech stopku
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY OSCAŘI 2022 WILL SMITH
Uložit Uložené

Pravděpodobně je to jen otázka času, ale oscarová facka herci Willu Smithovi pořádně zkomplikovala život.

Will Smith je čerstvý držitel Oscara v kategorii nejlepší herec za svůj výkon v dramatu King Richard. Jenže pár minut před převzetím zlaté sošky dal moderátorovi Chrisi Rockovi facku za to, že žertoval o jeho manželce. Zdá se, že to bude mít následky také na jeho kariéru.

Podle zdrojů magazínu The Hollywood Reporter se streamovací společnost Netflix rozhodla přerušit výrobu akčního filmu Fast and Loose, ve kterém měl Will Smith hrát hlavní roli. Další film Willa Smithe měl být Bad Boys 4.

Doporučeno
Udílení Oscarů 2022: Nejvíce sošek vyhrála Duna, CODA a Síla psa. Nejlepšími herci jsou Will Smith a Jessica Chastain Udílení Oscarů 2022: Nejvíce sošek vyhrála Duna, CODA a Síla psa. Nejlepšími herci jsou Will Smith a Jessica Chastain 28. března 2022 5:43

Herec už údajně viděl i část scénáře, ale podle zdrojů The Hollywood Reporter se produkce snímku zastaví. Zatím není jasné, jak dlouho budou studia čekat, než začnou na projektech s Willem Smithem znovu pracovat.

Will Smith se za své chování omluvil ještě během ceremonie a následně i na svých sociálních sítích. Dobrovolně odstoupil i z řad Akademie, takže o dalších vítězích Oscarů už hlasovat nemůže.

Will Smith Chris Rock
Zdroj: ABC Television
Domů
Sdílet
Diskuse