Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2022 8:37
Čas čtení 0:46
Jakub Paulík

Logan Paul nosí nejdražší pokémonovou kartu na světě na diamantovém přívěsku za 80 000 dolarů

Logan Paul nosí nejdražší pokémonovou kartu na světě na diamantovém přívěsku za 80 000 dolarů
Zdroj: Cliff Hawkins/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI LOGAN PAUL
Uložit Uložené

Samotná karta může mít hodnotu zhruba 6 milionů dolarů.

Youtuber a boxer Logan Paul se nedávno na Wrestlemanii společně s The Mizem postavil proti Reyi Mysteriovi a jeho synovi Dominikovi. Pozornost však upoutal už před zápasem tím, že si na krk zavěsil nejvzácnější a nejdražší pokémonovou kartu na světě v hodnotě asi 6 milionů dolarů.

Doporučeno
Ztratil jsem všechno, nenáviděl jsem život a hodně jsem pil. MMA zápasník se po vážném zranění bál, že už nebude chodit (Rozhovor) Ztratil jsem všechno, nenáviděl jsem život a hodně jsem pil. MMA zápasník se po vážném zranění bál, že už nebude chodit (Rozhovor) 4. dubna 2022 7:00

Na Twitteru se přitom nedávno pochlubil, že přívěsek, na kterém měl kartu zavěšenou, je vyroben na zakázku z diamantů za 80 tisíc dolarů. Fanouškům dodatečně oznámil, že k pokémonové kartě a speciálnímu přívěsku vydá na YouTube v průběhu dubna samostatné video.

Logan Paul kartu odkoupil za 5 275 000 dolarů, čímž se zapsal do Guinessovy knihy rekordů. Oficiálně jde o „nejdražší sběratelskou pokémonovou kartu získanou v soukromém prodeji“.

V současnosti může být její hodnota ještě vyšší. Logan Paul konkrétně tvrdí, že hodnotu karet zvyšuje už jen tím, že si je na sebe nasadí před očekávanou show. To samé udělal v minulosti i s pokémonovou kartou Charizarda, kterou si přinesl na zápas s Floydem Mayweatherem. Kartu však zatím neprodal.

Domů
Sdílet
Diskuse