Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2022 19:24
Čas čtení 0:40
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Jake Paul knockoutoval maskota na basketbalovém zápase NBA

VIDEO: Jake Paul knockoutoval maskota na basketbalovém zápase NBA
Zdroj: Mike Ehrmann/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI JAKE PAUL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jake Paul poslal k zemi maskota, scénka však byla zřejmě zinscenovaná pro pobavení diváků.

Jak píše portál GiveMeSport, americký youtuber a boxer Jake Paul opět poutal pozornost veřejnosti. Během pondělního basketbalového zápasu NBA mezi týmy Minnesota Timberwolves a Houston Rockets totiž udeřil maskota Houstonu.

Doporučeno
Logan Paul nosí nejdražší pokémonovou kartu na světě na diamantovém přívěsku za 80 000 dolarů Logan Paul nosí nejdražší pokémonovou kartu na světě na diamantovém přívěsku za 80 000 dolarů 5. dubna 2022 8:37

Maskot Clutch nejprve přišel za Paulem a začal do něj strkat, přičemž měl nasazené boxerské rukavice. Youtuber nejprve nereagoval, ale následně se postavil, přičemž maskot ihned zaujal bojový postoj, jako by byl připraven Paula skutečně udeřit.



Boxer, který zatím nenašel přemožitele a drží si sérii pěti vítězství v řadě (porazil dokonce i dva bývalé UFC zápasníky Tyrona Woodleyho a Bena Askrena), však krátce nato poslal maskotovi pravý hák, po kterém šel k zemi a zůstal nehybně ležet. Následně ještě Paul uštědřil maskotovi pár slov, nebylo však slyšet, co řekl.

Oblíbeného maskota Clutche podle sportovního portálu následně odnesli pryč, přičemž Paul zůstal sledovat dál zápas. Je proto velmi pravděpodobné, že celá scénka byla zinscenována a mělo jít jen o show a nachytání diváků. Jake Paul byl na zápase se svým bratrem Loganem, který o víkendu soutěžil na akci WrestleMania 38.

Zpět
Sdílet
Diskuse