Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2022 13:59
Čas čtení 0:36
Daniel Mikolášik

MBPFW 22: Luxusní elegance či ostrý vzkaz Putinovi. Toto jsou nejlepší outfity z prvního dne pražského fashion weeku

MBPFW 22: Luxusní elegance či ostrý vzkaz Putinovi. Toto jsou nejlepší outfity z prvního dne pražského fashion weeku
Zdroj: Refresher/David Marcin
MÓDA MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK MÓDA MÓDA Z ULIC
Uložit Uložené

Streetstyle na pražském fashion weeku nás přenesl na největší módní události světových metropolí.

V sobotu 9. dubna v Pražské tržnici odstartoval největší česko-slovenský módní svátek Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022. Jedná se o nejprestižnější módní událost v našich končinách, na které mají návštěvníci možnost vidět aktuální kolekce představené nejuznávanějšími návrháři z Česka a Slovenska či mladými talenty a studenty módních škol.

První den na molu odstartoval přehlídkou své kolekce slovenský designér Michael Kováčik, na které podle svých slov pracoval několik dlouhých měsíců. S ohlasy je prý spokojen. Úvodní přehlídkový den zakončil exkluzivní večerní akcí další slovenský návrhář Pavol Dendis pod taktovkou prestižního salonu ENVY x PRIVEÉ.

Štáb Refresheru při největší československé módní akci nesměl chybět. Přinášíme ti proto fotografie streetstylu z prvního dne MBPFW 22, který nás svojí originalitou a kreativními outfity přenesl na největší módní události světových metropolí. Nechyběla luxusní elegance, extravagantní módní počiny či ostrý vzkaz ruskému prezidentovi na bundě jedné z účastnic: „Putine, shoř v pekle!“ O fotky se postaral David Marcin.

MBPFW Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022 Praha streetstyle móda fashion outfityMBPFW Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022 Praha streetstyle móda fashion outfityMBPFW Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022 Praha streetstyle móda fashion outfityMBPFW Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022 Praha streetstyle móda fashion outfity
Zobrazit galerii
(25)
Domů
Sdílet
Diskuse