Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2022 12:30
Čas čtení 0:57
Richard Balog

Apartmánový komplex na golfovém hřišti, ve kterém stojí dvoupokojový byt téměř 8 milionů korun

Apartmánový komplex na golfovém hřišti, ve kterém stojí dvoupokojový byt téměř 8 milionů korun
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTURA ARCHITEKTURA
Uložit Uložené

Projekt se nachází na břehu jezera v Penati Golf Resort, přibližně hodinu cesty autem z Bratislavy.

Počet nových developerských projektů se zvyšuje každý den. Pouze minimum z nich však okouzlí vzhledem i polohou jako v případě projektu Apartmány Penati Resort. Komplex prémiových apartmánů, respektive bytů se rozprostírá na břehu jezera v Penati Golf Resort, přibližně hodinu cesty autem z Bratislavy.

Rezidenční komplex tvoří pět rezidencí v moderním designu se soukromou příjezdovou cestou a s vlastní pláží. Všechny „viladomy“ mají výhledy přímo na jezero s golfovým hřištěm a se zelení v pozadí.

Doporučeno
Cherry Tree House je moderní dům, jaký si zaslouží každá rodina Cherry Tree House je moderní dům, jaký si zaslouží každá rodina 5. dubna 2022 15:30

Každý z nich ukrývá dva apartmány s terasami a předzahrádkami v přízemí (2pokojový a 3pokojový), třemi apartmány s terasami na patře (2krát 1pokojový a 2pokojový) a prostorným střešním penthousem (4pokojový). Byty disponují výměrami od 33 až do 157 čtverečních metrů.

Domů
Sdílet
Diskuse