Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2022 22:21
Čas čtení 0:26
Dominik Vetrák

Emma Mackey ze Sex Education si zahraje po boku Margot Robbie ve filmu Barbie

Emma Mackey ze Sex Education si zahraje po boku Margot Robbie ve filmu Barbie
Zdroj: Warner Bros. Netflix
FILMY A SERIÁLY BARBIE
Uložit Uložené

Emma se proslavila v seriálu Sex Education. Nyní spolu s Margot Robbie natáčejí film, ve kterém si zahraje i Ryan Gosling.

Emma Mackey je hvězda seriálu Sex Education na Netflixu. Fanoušci její vizáž připodobňovali Margot Robbie. Herečky nyní budou hrát ve společném filmu.

The Hollywood Reporter informuje, že drama Barbie bude mít slušné herecké obsazení. K již oznámeným hercům jako Margot Robbie (hraje postavu Barbie) a Ryan Gosling (hraje Kena) se přidali herci jako například Emma Mackey, Will Ferrell (Táta je doma, Eurovize), Kate McKinnon (Krotitelé duchů), Alexandra Shipp (Tick , tick... Boom!, X-Men: Apocalypse) či Simu Liu (Shang-Chi).

Scénář filmu napsali Greta Gerwig a Noah Baumbach (The Little Women, The Marriage Story). Režie se chopí Greta Gerwig, která naposledy režírovala drama The Little Women. Snímek Barbie zřejmě uvidíme už příští rok.

Domů
Sdílet
Diskuse